Heb jij al een origineel Vaderdag cadeau?

Het is weer dé tijd van het jaar om je vader met een origineel Vaderdag cadeau eens in het zonnetje te zetten. Elk excuus voor een feestje, toch? Extra feestelijk: krijg 10% korting op ons gehele assortiment met deze code: VADERDAG2022. Met Vaderdag vier je de band die je met je vader hebt. Je hebt per slot van rekening maar een vader. Tenzij je twee vaders hebt, dan heb je mazzel, dan is het dubbel feest met twee unieke Vaderdag cadeaus! Wij hebben wat jij zoekt…

Weg met de stropdas!

Nee! Niet doen, niet weer met een stropdas aankomen, zelfs niet die flitsende. En nee, ook niet dat stukje zeep met een lekker luchtje. We weten dat het lastig is een leuk Vaderdag cadeau te verzinnen. Wij hebben de oplossing: houten bouwpakketten volwassenen. Zeg nu niet gelijk: dat gepriegel met lijm is niets voor mijn pa, want het kan ook zonder lijm!

Stoere houten bouwpakketten

Waren bouwpakketten vroeger voor de nerdy vader, we hebben geweldig trendy uitdagingen voor de hippe pa. We willen tenslotte alle vaders een origineel Vaderdag cadeau geven. Voor onze houten bouwpakketten hoeft jouw pa niet te zagen, niet te verven en niet te lijmen. Hij hoeft zelfs niet technisch te zijn en hij mag twee linkerhanden hebben.

Gun je vader een uitdaging

Laat alle vaders van jong tot oud eens op een andere manier bezig zijn. De tablet opzij en het hoofd leegmaken. Ontspannen werken aan een 3D-project geeft veel voldoening. Onze houten 3D-puzzels zijn met de laser voorgesneden. Je vader drukt de onderdelen simpel uit houten platen. Daarna klikt hij ze gemakkelijk in elkaar met pen-en-gatverbindingen. Eventueel gereedschap krijgt hij er van ons bij.

Origineel Vaderdag cadeau voor good ol' times

Neem je pa mee terug naar zijn jongenstijd. De meeste vaders hadden vroeger op hun kamer wel een bouwpakket. Het vliegtuigje aan draadjes aan het plafond, was de stofgruwel van iedere moeder. Bied hem dit stukje jeugd, vaders blijven in hun hart jongens. We hebben statische bouwsets, mechanische constructiekits en zelfs werkende DIY-bouwkits. Echt leuk voor elke vader op deze speciale dag.

Vintage racewagens, locomotieven en boten

Retro is weer helemaal hot. We hebben veel houten voertuigen met een vintage-uitstraling. Nadat je vader de constructieset af heeft, staan deze bouwsets op iedere kast leuk. Wat dacht je van onze klassieke grand-prixracewagen? Of kijk eens op onze website naar een vintage-auto met een hippie-gitaar op de imperiaal. Of bouw samen met je pa een stoere retro-Willys-jeep voor de leukste Vaderdag!

Een houten filmprojector; een origineel Vaderdag cadeau

Naast de bovengenoemde statische modellen, hebben we ook mechanisch werkende bouwpakketten. Bekijk onze website goed en je vindt een écht werkende, houten vitascope, oftewel een antieke filmprojector. Je ziet werkelijk Charlie Chaplin dansen! Of een vintage-grammofoon van ROKR waar je vader dat singletje dat hij zo lang bewaard heeft, kan afspelen. Dat zijn nog eens leuke Vaderdag cadeaus van Robotime, daar gaat hij complimenten mee scoren.

DIY-bouwpakketten met opwindmechanisme

Echte nostalgie… Wilde je vader altijd al een Harley hebben of heeft hij er eentje gehad in zijn wilde jaren? Geef hem op deze speciale dag een stoere motor cadeau. Helemaal van hout, maar toch zie je de boxercilinders bewegen en als je vader hem opwindt, rijdt de motor echt een paar meter. Voor elke vader is dit supergedetailleerde, unieke Vaderdag cadeau, smullen!

Nog meer perfecte Vaderdag cadeau-ideeën

Let jouw vader op de kleinste details, dan is een DIY-miniatuurhuis wat voor hem. Dat is nog eens een origineel Vaderdag cadeau! Denk nou niet, duh, een poppenhuis, dat is niet voor mannen. Daar vergis je je namelijk in. Maquettes zijn van oudsher in elkaar gelijmd door architecten en dat waren en zijn nog steeds, meest mannen. Stiekem vinden veel vaders dit erg leuk.

Bezorg je vader tientallen herinneringen

In ons Rolife-miniatuurcafé, kun je aan het bistrotafeltje een hapje eten en aan de bar een biertje nemen. Er staat een gitaar die je mag pakken om lekker te jammen. We hebben ook Simons coffeeshop, net zo'n gezellig tentje. Misschien heeft je vader herinneringen aan zo'n bar. En anders gaat hij nieuwe herinnering maken met het bouwen van dit unieke Vaderdag cadeau.

Bespaar 10%
Robotime Simon's Coffee DG109Robotime Simon's Coffee DG109
Robotime Simon's Coffee DG109
Jouw prijs€35,95 Normale prijs€39,95
Robotime Kevin's Studio DG13Robotime Kevin's Studio DG13
Robotime Kevin's Studio DG13
Jouw prijs€39,95

Origineel Vaderdag cadeau als homedecoratie

Of wat zou je pa vinden van Kevins studio, een typische man-cave, met diverse muziekinstrumenten. Kevin heeft nog ouderwetse discobollen aan zijn plafond hangen, met vette schijnwerpers die overigens echt branden. In deze typische vrijgezellenflat componeert Kevin zijn muziekstukken. Dit tafereeltje is echt een leuk ding om neer te zetten als sfeerlamp.

Carl, Sam, Jim, Locus en meneer Miller

Wat hebben al deze mannen met elkaar gemeen? Ze leven in de miniatuurwereld van Rolife. We hebben het over Carls fruitwinkel, Sams studeerkamer, Jims werkkamer, Locus' woonkamer en meneer Miller zijn patio. Stuk voor stuk geweldige bouwpakketten waar zoveel op te zien valt, dat je vader er nooit op uitgekeken raakt.

Duurzaam cadeau voor Vaderdag

Waren vroeger modelbouwpakketten razend duur maar niet duurzaam, bij ons scoor je voor een paar tientjes milieuvriendelijke, sensationele bouwpakketten. Al onze bouwpakketten zijn voor zo'n 95% van hout, hét vernieuwende bouwmateriaal van 21e eeuw. Dat is het fijne van onze bouwsets, je vader bouwt met een schoon geweten voor een schoner milieu.

Gratis verzending

Het is niet alleen je vader die een origineel Vaderdag cadeau van jou krijgt. Wij hebben voor jou twee presentjes. Wij geven je gratis verzendkosten als je op onze site meer dan twintig euro besteedt. En de code: VADERDAG2022 geeft 10% korting op ons gehele assortiment! En als je vader ons met foto's en een verhaal laat weten wat hij van het bouwpakket vond, maakt hij kans op een leuke prijs. Vaderdag was nog niet eerder zo leuk! Neem gauw een kijkje in ons assortiment.

Houten bouwsetsMiniatuurhuisjesRobotimeRokrRolife