De ergste klacht ...

... die wij ooit kregen, was dat we té leuke bouwkits hebben. Afhankelijk van hoe je het bekijkt, hebben we goed of slecht nieuws. We hebben namelijk wéér een serie van drie geweldig gedetailleerde DIY-modelkits. Deze keer hebben we in 1:22 complete miniatuurhuisjes uit de Rolife Leisuretime II-serie: een boekenwinkel, een bloemenwinkel en een feesthuis.

Zoals je van ons gewend bent, krijg je een compleet kwaliteitsbouwpakket met lijm, verf, lapjes, voorbedrukt patroonpapier, voorgesneden hout, ledverlichting met batterijen, transparant plastic en eventuele gereedschapjes. Met de duidelijke handleiding kunnen deze modelbouwsets ook door beginnende modelbouwers in een weekendje gemaakt worden.

Miniatuurboekenwinkel 'Mind-Find Bookstore'

De eerste uit deze serie is 'Bearbooks the bookshop' die zijn naam dankt aan de teddybeermascotte in de winkel. Een knusse zachtgele boekenwinkel vol met uiteraard boeken, maar ook tijdschriften en grappige ansichtkaarten die je in een papieren tas kunt meenemen. Door de witte deur met ruiten schijnt gezellig het licht naar buiten. Ga je mee naar binnen?

Miniatuurbloemenwinkel 'Spring Encounter Flowers'

Een zachtgroene serre-achtige bloemenwinkel herbergt in gele en blauwe kasten een schat aan bloemen en planten. Onder de pergola staat een blauw bankje waarop iemand zijn teddybeer vergeten is. Door de boogdeur schijnt verleidelijk lamplicht naar buiten. Ben jij ook verleid door dit romantische bouwpakket?

Miniatuurfeestje 'Holiday Party Time'

Ga jij al watertanden bij het zien van bubbeltjesdrankjes met rietjes en schijfjes citroen, heerlijke aardbeientaart en plakken boomstamcake? Kom dan ook naar het feestje in het roze huis met het witte dakterras. Je kunt binnen op het bed zitten of buiten op de bankjes. Het is gezellig met kleurige ballonnen, geurkaarsjes en cadeaus. Het leven is een groot Rolife-DIY-feestje en jij hangt zelf de slingers op.

Onze slingers en cadeau voor jou

Doe de hele serie in je mandje en krijg 10% korting over het totaalbedrag van deze drie items! Vul de code LEISURETIME in bij de checkout, hij wordt vanzelf toegepast. Veel bouwplezier!

KnutselenMiniatuurhuisjesRolife