Binnenkort verwacht! Schitterend bouwpakket volwassenen van een houten klok

Soms hè, soms komt er toch zo'n pareltje voorbij… 99% van de bouwpakketten is altijd al prachtig als homedecoratie. Sommige in de woonkamer in een vitrinekast, sommige op een mooie plek, maar soms is er eentje die een prominente plek verdient. Deze houten klok is er zo eentje. Een romantische, mechanisch werkende slingerklok. Trek aan het gewicht zoals je oma vroeger op zondag deed en het gaat werkelijk omhoog!

Houten klok, modelbouw knutselen

Het is een feit, naast appen op de smartphone, knutselen volwassenen steeds vaker aan hun houten bouwpakket. Robotime tilt knutselen met hout naar een nieuw niveau. Deze Romantic Note Wall Clock is bij uitstek een voorbeeld. De muurklok is gehouden in stijlvol ton sur ton zalm-peachy met trendy petrol- en lichtblauw. De details zijn om te smullen, met mooie lasergraveringen en prachtige krullen.

Slingerklok met pendule en gewicht

Deze romantische houten klok is 'Noot' genaamd, omdat de slinger de vorm van een muzieknoot heeft. Achter de peachy wijzerplaat zie je de petrolblauwe tandwielen draaien! Daarmee wordt deze houten klok nog meer een eyecatcher dan hij al is.

Lekker ontspannen met een houten 3D-puzzel

De klok is zo'n 30 centimeter, maar met slinger en gewicht, zo'n 70 centimeter. Met 231 puzzelstukken ga je een dag heerlijk knutselen. Vooral heerlijk omdat je zelf niet hoeft te zagen, je drukt de stukken uit houten platen.

Stelmechanisme voor een waterpas houten klok

Je nieuwe houten muurklok functioneert het best als hij waterpas hangt. Daarvoor heeft deze pendule een geavanceerd stelmechanisme, dat je ook zelf aanbrengt. Dat is nu zo leuk van DIY bouwpakketten volwassenen, je maakt het geheel eigenhandig, of samen, en je bent erna poepietrots!

Geef deze houten klok cadeau. Houd onze site in de gaten, misschien arriveert hij nog op tijd voor een origineel Vaderdag cadeau!

Houten bouwsetsModelbouwRobotimeRokr