We bieden onze welgemeende excuses aan

Sorry, sorry, sorry, we hebben alwéér vier leuke DIY-minisetjes binnen. Vervelend, hè? Een serie pareltjes van Rolife-bouwpakketten van 1:30, de 'Little & Warm Space'-serie. Ze zijn gezellig vintage en er valt weer zoveel te bekijken in deze miniatuurkamertjes. We hebben voor jou een keukentje, slaapkamer, werkkamer én een badkamertje.

Je krijgt deze constructiekits inclusief stofjes, verf en lijm. Het zijn overzichtelijke bouwpakketten voor zelfs beginners. Veel voorwerpjes zijn kant-en-klaar. De houten onderdelen zijn laservoorgesneden, het papier is voorbedrukt en door de fijne foto-uitleg is succes verzekerd. In een uurtje heb je een stuk fantastische homedecoratie.

Miniatuurkeuken 'Taste Life Kitchen'

Al ben je geen keukenprins(es), je ruikt bij wijze van spreken de zalige Emmentaler en de sneetjes geurig brood in het geruite mandje. In deze bouwset zit lekker veel fruit dat je maakt van bijgeleverde kraaltjes. Toppertjes zijn natuurlijk de retro-koelkast en de gevlochten mandjes. Als je voldoening zoekt…

Miniatuurslaapkamer 'Sweet Dream Bedroom'

Vaak staan logeerkamers vol met leuke dingen die elders te veel zijn, zoals in dit geval een trekharmonica, trompet en oude foto's. In dit lieve miniatuurslaapkamertje staat een eenpersoonsbed met een reuzenteddybeer en iemand is zijn konijnenslippers vergeten. Maak hem snel en dan: 'Sweet dreams'.

Miniatuurwerkkamer 'Record Mood Study Room'

Als je het volgende niet gezellig vindt klinken… In deze werkkamer staat een schattig bureautje met een retro-typmachine waarvan jij de toetsen verft. Knusse planten maak je van rendiermos. Je knipt een brief en een enveloppe uit voorbedrukt patroonpapier en het geheel maak je af met een kopje koffie. Neem er zelf ook eentje!

Miniatuurbadkamer 'Bubble bath Bathroom'

Dit is het liefste rozerode retro-badkamertje ooit. Het begint al met het vintagebad-op-pootjes met een antieke messing badkraan en zo'n echt ouderwets badplankje. Er staat een antieke grammofoon en met een romantisch muziekje kun je heerlijk ontspannen.

Ontspan ook met dit superlieve modelbouwpakket.

Bekijk hier hoe Monique de hele serie in elkaar heeft geknutseld:

Nog een laatste 'vervelende' opmerking

We snappen heel goed dat je graag deze hele serie compleet zou willen hebben, daarom krijg je van ons 10% korting over het totaalbedrag als je ze alle vier tegelijk bestelt. Vul de code LITTLEWARMSPACE in bij de checkout, dan wordt hij vanzelf toegepast. Leuker wordt het niet!

Robotime Taste Life DS015Robotime Taste Life DS015
Robotime Taste Life DS015
Jouw prijs€18,95
Robotime Sweet Dream DS016Robotime Sweet Dream DS016
Robotime Sweet Dream DS016
Jouw prijs€18,95
Robotime Record Mood DS017Robotime Record Mood DS017
Robotime Record Mood DS017
Jouw prijs€18,95
Robotime Bubble Bath DS018Robotime Bubble Bath DS018
Robotime Bubble Bath DS018
Jouw prijs€18,95

KnutselenMiniatuurhuisjesRobotimeRolife