De Pumpkin Carriage door Wendy

Ik heb al een heel stel bouwpakketten volwassenen gemaakt via Robotime.nl en al snuffelend op hun site, zag ik een heel kleurig knutselpakket. Dat was apart, want de meeste miniatuur bouwpakketten van ROKR of Rolife worden naturel houtkleurig geleverd. Ze zijn naturel ook mooi en je kunt ze eventueel zelf verven. Maar de pumpkin carriage van Assepoester heeft zelf al gezellige kleurtjes. En wat een succes!

Knutselen volwassenen een sprookje?

Ik heb een heerlijke ochtend met dit bouwpakket volwassenen van een pompoenkoetsje doorgebracht. De onderdelen duw je uit houten platen waar met laser al de vorm is uitgesneden. Die zet je in elkaar door pen-en-gatverbindingen, maar soms voor de 2D-versieringen zoals de sterretjes en het maantje, gebruik je lijm. Het is het mooist als je de afbreekpuntjes even schuurt. Schuurpapier zit er trouwens bij.

Miniatuur bouwset, zo schattig klein

Ik heb eerst de zwaantjes gemaakt, hoe romantisch! Zeker nadat ik op de site van Robotime.nl bij het product las dat het een prins en prinses zijn en dat hij een cadeautje voor haar had meegenomen. Zo lief! En dan bouw je stap voor stap alles verder eromheen. Ik vond dit hippe vintage rijtuig helemaal geweldig om te maken! Zo gaaf hoe je het onder je handen ziet ontstaan als je de, overigens makkelijke, handleiding volgt.

Houten bouwpakket, ook nog duurzaam!

Halverwege baalde ik enorm, ik brak een vitaal onderdeeltje. Je moet voorzichtig zijn met de smalle onderdelen die makkelijk kunnen breken. Er zaten in de platen wel reserveonderdelen, maar nét niet deze natuurlijk. Ik contact opgenomen met Robotime.nl en ze begrepen het meteen, kan gebeuren zeiden ze en ik had de dag erna het onderdeeltje alweer binnen. Superservice!

Decoratief bouwpakket volwassenen

Zo krijg je een megaschattig pompoenkoetsje waar het leuke deuntje van de film Madagaskar uitkomt! Het plateautje waar de zwanen op zitten, draait net zoals het kroontje boven op de carriage. Dit is modelbouw hout ten top. Er is zoveel te zien op dit leuke bouwpakket volwassenen, het is echt een aanwinst voor je kast of tafel om op neer te zetten. Lekker pimpen met je pumpkin carriage. Aanrader dit toppertje!

Houten bouwsetsModelbouwRobotimeRolife