We're gonna have a party, all night long. Monique maakt Party Time!

Nou, voor mij duurde dit heerlijke feestje wel een stukje langer dan een nachtje. Want dit bouwpakket van Rolife Party Time, was écht een feestje. Wat een fijne happy kleurtjes, daar wordt een mens blij van! Ik wel tenminste. Ik heb de tinten wel naar mijn eigen smaak geverfd, maar de andere kleurige details zijn ge-wel-dig. Je blijft ernaar kijken! Een waterval van lekkere hapjes, vrolijke kleuren en leuke meubeltjes maken het dé eyecatcher van mijn kamer. Iedereen die binnenkomt, moet er naar kijken en de complimentjes die ik erover krijg, zijn niet te tellen.

Party time, aan tafel!

Het was zó leuk al die watertandende hapjes te maken. De lolly's vond ik mega! Je krijgt een rolletje gum waar het patroontje van de lolly al in zit. Dan snijd je héél smalle plakjes, lijmt dat op een stokje en hup, weer een lolly! Datzelfde doe je ook voor aardbeien, kiwi's, gebak en sushi, alleen dan niet op een stokje natuurlijk. Je maakt ook zelf de donuts en ik heb per ongeluk hamburgers gemaakt, maar dat hadden taartjes geloof ik moeten worden. Maar weet je, dat maakt niet uit. Je maakt gewoon gezellig wat jij leuk vindt en waar jouw inspiratie ligt!

Geheimpje, een kortingscode!

Deze bouwset behoort tot een serie. Nu heb ik wel meer series van Robotime.nl, maar dit is een aparte. De meeste bouwpakketmodellen van een serie zet je in een groepje bij elkaar, maar deze drie zet je óp elkaar! De andere twee zijn de Paris Midnight en de Sweet Patio. Het is zo op elkaar afgestemd dat de trappen precies omhoog gaan naar het volgende trapgat. Zo heb je met drie op elkaar echt een leuk poppenhuis op schaal! Ik heb een filmpje van het hele poppenhuis gemaakt, daarin zie je wat ik bedoel. En voor tips om dit bouwpakket Party Time te customizen kijk je dit filmpje.

Helaas....er is geen kortingscode meer omdat deze serie uit het assortiment gehaald is.