Wat niemand je vertelt over Anne

Je vraagt ongeduldig, wat dan? Maar ja, we willen niet roddelen, toch? Maar... er zijn ook veel dingen die we je wel kunnen vertellen over Anne. Bijvoorbeeld: Anne is een aparte meid van net zeventien jaar. Ze draagt graag zwarte kleding. Ze houdt van gothic, vandaar de zwarte kleding, maar liefst draagt ze barokke gothic, dus met veel zwarte ruches en nog meer zwart kant. Onder al dat chique zwart draagt ze hooggesloten witte bloesjes. Beetje preuts, vind je? Dat wordt dan weer tenietgedaan door stoere zwarte legerboots. Een meisje van tegenstrijdigheden dus.

Hierdoor is ze anders dan anderen en daardoor een buitenbeentje. Het helpt niet dat ze twee zwarte vlechtjes en waanzinnig groene ogen heeft. Met die hypnotiserende ogen lijkt ze dwars door je heen te kijken. Ze is nog zoekende wat ze met haar leven wil gaan doen. Waarschijnlijk psychologie studeren. En een beetje rebels als ze is, denkt ze stiekem aan een carrière in de politiek. Tot die tijd slentert ze graag over de straten van de miniatuurstad waar ze mensen kan bestuderen.

HO! Hoezo miniatuurstad, vraag je? O, waren we vergeten te vertellen dat ze in de miniatuurstad woont? Nou, bij dezen dan. Anne woont net als vele andere minimensen in de miniatuurhuisjes van onze bouwpakketten. Ze heeft het middelbaar onderwijs afgerond en woont nu op zichzelf op kamers. Ze heeft een eenkamerappartementje waarin ze haar bed, een bureautje met stoel en haar gezellige spulletjes heeft.

Wat niemand je vertelt over Anne dat moet je zelf maar lezen in Robotimes, een vervolgverhaal waarbij je hunkerend naar het volgende deel uitkijkt. Als je alles wilt weten over Anne wat wij weten, start dan met seizoen 1 en we verzekeren je dat je meer wilt!

Robotimes