Zin in kerst? Monique bouwt het Snow House

Voor mij mag het altijd wel kerst zijn. Zó gezellig! Nu kan ik geen kerstboom in huis hebben, iets met honden en kerstballen, maar lichtjes heb ik des te meer. Zo ben ik al een paar kerstmissen 'vergeten' de ledslingers buiten weg te halen en ook mijn elfenpotjes met vuurvliegjes hangen nog steeds en alles brandt gezellig iedere avond. Bij mij is het dus altijd een beetje kerst. Dus toen ik op de site van Robotime.nl een kerstpakket, of eh, kerstbouwpakket ontdekte, móést ik dat natuurlijk hebben. En dat ik het in september al gemaakt heb, geeft wel aan dat ik een kerstmuts ben.

Niet teleurgesteld in Rolife's kersthuis

Wat een heerlijk bouwpakket was dit weer! Jammer dat hij alweer klaar is. Ik heb er een paar avondjes over gedaan, maar je kunt dit denk ik ook erg leuk op kerstdag zelf maken. Ik weet zeker dat, wanneer je hem ook maakt, je gaat genieten van de details. Ik vond de pot met koffie met het koffiekopje en de fles wijn met glas de leukste kant-en-klare voorwerpjes die erbij zaten. De teddy is natuurlijk ook fantastisch. En zo leuk om een minikerstboom op te tuigen! Dit was a first voor mij. Wat ook kant-en-klaar was, was de kleur van de structuren. Je hoeft zelf niet meer te gaan verven, dat vond ik erg prettig.

Details van het sneeuwhuis

Wat ik niet begrepen had toen ik het in huis haalde, was dat het een speeldoosje is! Geweldig leuke bonus voor mij toen ik de doos uitpakte en er een muziekmechanisme bij bleek te zitten. Gauw opdraaien, luisteren, Jingle bells! Echt leuk. En de tonen zijn super helder en lekker luid. Vind het ook mooi weggestopt, het past allemaal perfect. Ook over de batterijenhouder ben ik dit keer erg tevreden. Ik vind het onhandig als je een bouwpakket op moet tillen om het licht aan te doen en omdat het hier aan de achterkant zit, hoeft dat niet.

Kortom, bij mij brandt er op kerst weer een gezellig tafereeltje! Voor tips en tricks zie mijn filmpje, of bestel het Snow House hier!

KnutselenMiniatuurhuisjesRolife