Stiekem snoepen met Monique in Rolifes Candy House

Als je aan het lijnen bent en trek hebt in snoep en zoetigheid, ga dan met dit heerlijke houten bouwpakket aan de gang, dat houdt je bezig en heb je minder tijd fout te snacken. Bladerend door de Robotime.nl-site sprongen natuurlijk meteen de kauwgomballenautomaten in het oog. Maar ook de gevel van dit lieve retro-winkeltje haalde mij over dit miniatuurhuisje te gaan maken. I LOVE vintage! Je gaat zelf snoep, lolly's en kauwgomballen maken. In deze bouwset van hout maak je echt alles zelf, maar je hoeft niet te verven. Er komt maar heel weinig kant-en-klaar en dat maakt het zó ontzettend leuk!

20 uur gebouwd aan dit kleurige en gezellige miniatuurhuisje van hout

Ik heb me een week iedere avond smakelijk vermaakt! Zoals altijd van Robotime Rolife, past alles weer perfect, krijg je altijd lekker veel bouwmaterialen waarvan ik altijd overhoud en is de handleiding goed te volgen. Daarbij kun je het net zo gek inrichten als je zelf wilt. Sterker nog, ik heb mijn creativiteit weer lekker uit kunnen leven en het bouwpakket van hout een eigen draai kunnen geven. Ik heb er snoep bijgemaakt, dingen anders ingericht dan het voorbeeld en ik heb hem een doorzichtig plafond gegeven tegen het stof.

10 tips bij dit bouwpakket volwassenen

Dit was mijn 30e!!! miniatuurhuisje van Robotime en Rolife en toch kan ik mezelf iedere keer blijven verrassen met verbeteringen in mijn werkwijze. Deze tips deel ik graag met anderen. Zoals bijvoorbeeld dat ik de bouwpakketten waar mogelijk afsluit met transparant plastic om stof te weren. Ook durf ik nokjes af te knippen en in plaats van in elkaar schuiven, dingen te lijmen. Zo heb ik nog tig tips, die je allemaal terug vindt in de video die ik over dit Candy House maakte. Heel veel bouwplezier!