Monique eet een broodje bij Becka's bakery miniatuurhuisje

En niet alleen een broodje, maar ook gebak, donuts en croissants! Meestal ga ik bij de aankomst van de doos al kwijlen, ik ben nu blijven kwijlen. Zakdoekje? Ja, graag. De lekkerheden die Becka verkoopt, zijn om bij te watertanden. Slagroomgebak, berenkoeken en zoete potjes jam. Alles wat je hartje begeert kun je bij Becka kopen. De details zijn gewoon megaleuk. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. De dozen hebben zelfs barcodes! De kasten zijn goed uitgewerkt en zelfs interactief, want je kunt de deurtjes opendoen, net als de entreedeur. Genoeg over de details, nu over het bouwen van dit houten bouwpakket.

Beste Rolife bouwpakket van hout

En kwijlde ik bij de doos, bij de details, ook van het bouwen werd ik zo happy! De bouwwijze was goed. De handleiding begint met de muren en vloer, wat niet altijd zo is, dan moet je jampotjes eerst maken en dan zit je al die tijd tot je het kunt inrichten met die priegelspulletjes. Alle onderdelen voor de meubeltjes pasten na een beetje de nokken schuren. Enorm fijn vind ik dat je bij dit bouwpakket voor volwassenen niet hoeft te verven en knippen. Je drukt namelijk de onderdelen uit papier en hout. Het wordt dan een stuk mooier! Lijm en reserveonderdelen waren er meer dan voldoende.

Ging er niets fout bij deze modelbouw?

Nee, eigenlijk ging er dit bijna keer niets fout met knutselen. Ik wil wel graag mijn ervaringen delen: je moet de draden van de lamp in elkaar draaien. Dat had ik te strak gedaan en ergens is binnenin een draad gebroken. Waar je ook op moet letten is dat je bij het doorprikken van het behang van de binnenmuur om bijvoorbeeld de lampensteun erin te maken, niet ook door het papier van de buitenmuur heengaat. En wat je zeker kunt doen is je bakkerijtje naar je eigen smaak inrichten.

Ik heb mijn tips in de video hieronder gezet! Heel veel plezier met deze leuke houten miniatuur.

Leg Becka's Bakery snel in jouw winkelmandje!