Monique smult bij Miss Dessert

Pas op! Dit is een heel gevaarlijk bouwpakket ;-) Er ligt zoveel lekkers dat je er honger van krijgt. Want wat is dit een leukerdje. Ik heb hem expres telkens weggelegd en andere gemaakt, alleen al om de voorpret. Maar nu kon ik me niet meer beheersen. En wat een snoepje. Letterlijk! Ik ben helemaal verliefd. Alle taartjes en donuts zijn zó leuk! Wat ook zo lief aan dit bouwpakket van hout is, is dat je aan bijna alle kanten erin kunt kijken. Ben je verleid? Lees mee dan vertel ik je mijn tips.

Mijn werkwijze voor dit bouwpakket volwassenen

Zoals altijd ben ik begonnen met de muren en de vloer. Ook het plafond heb ik van tevoren gemaakt en de lampjes erin gehangen. Daarna heb ik de meubeltjes gebouwd. En als laatste, als letterlijk de kers op de taart, de desserts. Wat erg leuk is bij dit miniatuur van hout, is dat je gaat kleien. Je kunt zelf kleuren mixen. Ik heb wel bij de taarten of donuts met laagjes, lijm ertussen gedaan. Dat ging goed. Je hoeft je taarten niet te bakken, ze drogen vanzelf.

Makkelijke bouwset voor veel resultaat

Ik vond het een fijn bouwpakket en liep niet tegen erg moeilijke dingen aan. Behalve de letters van Miss Dessert. Dat is vier keer een S en het lukte mij niet om het dunne stukje van de S er heel uit te krijgen. Je krijgt reserves, maar zelfs daar ging het niet. Verder is het een bouwpakket waar je aan kunt blijven bouwen. Ik heb zelf veel dingen toegevoegd, want ik kon het niet loslaten, zo leuk! Ik heb er dan ook zeker zeven avonden aan kunnen knutselen en mijn qualitytime gehad. Ik heb er een video met tips over gemaakt, bekijk hem hieronder.

 

 

Wil je ook aan de slag met Miss Dessert? Je shopt 'm hier!