Ga je mee met Monique een bakkie doen in Café nr. 17? Geweldig miniatuurhuisje!

… … … … Zo ziet het eruit als je eigenlijk niet weet waar je moet beginnen met je enthousiasme te beschrijven. Dit is gewoon de top. Dit cafeetje is wéér een toppertje. Iedere keer weer denk ik dat er niets leukers kan komen en toch weet Robotime Rolife me weer te verrassen met dit houten bouwpakket voor volwassenen.

De details van Café nr. 17 zijn zó verschrikkelijk leuk. Neem nou dat terrasje, daar wil je toch zelf je latte gaan zitten drinken met een croissantje en je krantje? En die toonbank of bar, ik heb gewoon zelf zin in een lekker drankje. Supergezellig met die plantjes en bloemen. Maar de hele entourage, de glazen voorraadpotten, “glazen” roerstokjes en dat antieke koffiemolentje dan!

Maar je hebt toch zeker wel wat te klagen over dit bouwpakket van hout?

Nou eigenlijk niet. Ik vond het echt heel makkelijk werken. Alles was al voorgekleurd, ideaal want ik hou niet van priegelig verven. De papieren prulletjes druk je uit stevig papier dat al is voorgesneden en zelfs waar je moet vouwen, is al vooringesneden. En bij deze houten bouwset, hoera, was zelfs het behang al voorgesneden. Perfect voor ook beginnende modelbouwers.

Het enige wat raar in de bouwtekening stond, vond ik, was het dak. Misschien dat ik het verkeerd interpreteerde, maar het lijkt verkeerd om getekend. Maar als je even verder bladert kun je beredeneren hoe het moet. En een tip, lijm het laadje vast van de antieke koffiemolen, want dat raak je snel kwijt. En zet de toonbank naar links dan krijg je meer zicht op de kast.

Leukste van bouwpakketten volwassenen is customizing!

Het leukste van deze DIY huisjes vind ik nog wel dat je het naar je eigen idee kunt inrichten. Ik wijzig vaak de inrichting en voeg spulletjes toe. Zo heb ik oude lijmdopjes gebruikt als bekertjes en die op de plankjes gezet.

Wil je zien hoe ik het heb gecustomized? Kijk dan hieronder mijn video erover! Veel bouwplezier