Op Rolife kun je bouwen!

Robotime.nl heeft van Rolife geweldige DIY-huisjes. Eigenhandig bouw jij miniatuurhuisjes van zo'n 20 centimeter. Dit is een heerlijk ontspannende hobby. Je kunt het alleen doen of samen. Je hoeft er niets voor te leren, het kost geen moeite en je kunt gelijk starten. Omdat je de huisjes inricht met verschillende voorwerpjes, blijft iedere stap een verrassende uitdaging.

Niet aan te slepen

Miniatuurhuisjes zijn de nieuwe rage en knutselen is terug van weggeweest. We kunnen ze niet aanslepen. Logisch, iedereen wordt het zat om passief te appen. Fröbelen met echt kleine voorwerpjes geeft zoveel voldoening als je bijvoorbeeld dat mini-croissantje in een bekleed rieten mandje legt. Dus als je een doe-het-zelver bent, hoe dan beter te knutselen dan met een voor jou ontworpen Rolife-set.

Zo leuk!

We hebben allemaal leuke bouwpakketten. Of je nu een woonkamertje aan de zee, een ijs- of theesalon, een hele winkelstraat of cafeetjes en restaurantjes zoekt, Robotime.nl heeft het voor je. Ze zijn ontzettend leuk en meer dan decoratief! Allemaal hebben ze ledverlichting die je zelf aansluit waardoor jouw diorama ook nog eens een geweldige sfeerlamp is.

Drie tips & tricks

1. Geniet

  Onze belangrijkste tip: geniet! Het is geen wedstrijd om het zo snel mogelijk af te krijgen. Natuurlijk is het doel belangrijk, maar het is ook de weg ernaartoe.

  2. Lijm

  Als je onderdelen op transparant plastic lijmt, zorg dan dat je de lijm zorgvuldig en geheel verdeelt op het niet transparante deel, anders zie je een lelijke slinger lijm door het transparante.

  3. Snijmatten

  Het werkt het fijnst om een snijmat plus een lijm/verfmat te hebben. Doe je alles op één mat, dan gaat je mes hobbelen over de lijm- en verfresten als je recht wilt snijden.

  KnutselenMiniatuurhuisjesRobotimeRolife