Welkom bij Robotime Nederland!

Robotime Nederland is officieel partner van Robotime International Limited en heeft de bijbehorende site Robotime.nl, dé plaats voor het grootste assortiment van ROKR- en Rolife-artikelen, opgericht. ROKR en Rolife zijn submerken van de wereldberoemde bouwpakketgigant, Robotime.

ROKR

ROKR is vooral gespecialiseerd in houten 3D-bouwpakketten. Veel van deze bouwsets hebben bewegende onderdelen doordat er houten tandwielen in verwerkt zijn. Houten tandwielen? Werkt dat dan? Ja, dat werkt echt! Dit komt omdat alle onderdelen met laser voorgesneden zijn in houten platen. Deze speciale lasertechniek is tot op 5 micron nauwkeurig. De houten stukken passen exact in elkaar en met de pen-en-gatverbinding assembleer je ze. Bij 99% van deze ROKR-constructiesets gebruik je géén lijm. We hebben bijvoorbeeld echt werkende mechanische klokken, muziekdozen en rijdende voertuigen. Superuitdagende en leerzame DIY-projecten, vaak ideaal als vintagedecoratie!

Robotime Air Vehicle LK702Robotime Air Vehicle LK702
Robotime Air Vehicle LK702
Jouw prijs€51,95
Robotime Army Field Car MC701Robotime Army Field Car MC701
Robotime Army Field Car MC701
Jouw prijs€24,95
Robotime Motor LK504Robotime Motor LK504
Robotime Motor LK504
Jouw prijs€47,95

Rolife

Deze bouwpakketten zijn statische miniaturen en diorama's, bijna zoals vroeger de kijkdozen met tafereeltjes in een schoenendoos. Je krijgt letterlijk een kijkje in bijvoorbeeld een miniatuurkeuken. De mini-huisjes zijn een kamer of deel van een huis, meestal een centimeter of twintig hoog. De muren, verlichting en ramen van de kamer en alle meubeltjes en decoratie wat erin staat, maak je zelf uit bijgeleverd karton, hout, klei, papier, stof, transparant plastic en ledlampjes. Je gebruikt lijm om de onderdelen te bouwen. Je maakt planten, vouwt boeken, bekleedt stoelen, bouwt tafels, en je maakt zelfs gieters en koffiekannen. Schattige restaurantjes, woonkamertjes en winkeltjes, perfect en decoratief, eigenhandig door jou gemaakt!

Bespaar 10%
Robotime Simon's Coffee DG109Robotime Simon's Coffee DG109
Robotime Simon's Coffee DG109
Jouw prijs€35,95 Normale prijs€39,95

Gezellige, decoratieve modelbouw

Kort gezegd geeft Robotime.nl de Nederlandse modelbouwer, de tijd van zijn leven met creatieve en vooral decoratieve modelbouwpakketten. Van junior tot senior, van man tot vrouw, van beginner tot gevorderd en iedereen die daartussen zit, Robotime.nl heeft het perfecte bouwpakket voor je. Als je onze constructieset af hebt, blijf je achter met een supertevreden wauw-gevoel!

RobotimeRobotime nederlandRokrRolife