Nieuwsgierig naar de toverwinkel van Kiki? Tips door Mo!

Gedetailleerder dan dit bouwpakket gaat het écht niet worden. Wat een waan-zin-nig knutselpakket! Ik weet niet eens meer hoe lang ik over alle details heb gedaan, maar al was het een maand, het was het meer dan waard. Dit bouwpakket is voor volwassenen, het heeft niets te maken met bouwkits voor kids. Er zijn minuscule onderdeeltjes bij en ook veel tekstjes op labels die je niet ondersteboven moet plakken.

Dit miniatuurhuisje is heel erg sterk in zijn kasten. De kasten zijn echt eyecatchers met alle laatjes waarvan sommige openstaan en er geheimzinnige rollen perkament en recepten voor drankjes nog uitsteken. Maar voor mij was de meest gave kast, de vitrine. Wat een supergaaf item is dit. Heerlijk om er veel toffe voorwerpjes in te zetten die de aandacht verdienen. Omdat het een centraal object is, is het leuk om er veel kleur in te verwerken. Vandaar dat ik de kleurige flacons erin heb gezet.

Mijn tips: let er bij het dakraam op dat je van het transparante plastic niet het buitenrandje om het raam afknipt. Nummer de onderdelen als ze nog ín de platen zitten om ze niet kwijt te raken. Knip papiertjes die zogenaamd uit lades moeten steken, schuin af, dan ziet het er nonchalanter uit.

Natuurlijk heb ik dingen weer veranderd. Ik vond bijvoorbeeld het dak wat saai. Daar heb ik mijn eigen draai aan gegeven. Zoals altijd heb ik de schakelaar op een meer bereikbare plek gemonteerd. Ik wil namelijk niet het miniatuurhuisje op zijn kop zetten om het licht aan te doen. Ik heb de inrichting wat veranderd, omdat ik de kasten zo geweldig vond dat ze een prominentere plek verdienden. Ik heb ook de stormlantaarn veranderd zodat ik materiaal overhield om een waarzeggersbol te maken. Wil je al deze veranderingen zien? Kijk dan mijn filmpje hieronder!

Stop Kiki's Magic Emporium snel in je winkelmandje en ga ook aan de slag!