Nieuw van Robotime: Secret Garden Box Theater-serie

Wat voor geheimen schuilen er in jouw tuin? Misschien vind je de antwoorden als je de Secret Garden Box Theater-serie bouwt! In deze serie die de vier dagdelen vertegenwoordigt, vind je deze megaschattige bouwpakketten: Starry Melody, Dark Castle, Sweet Forest en Bear's Sweetie. Stuk voor stuk romantische constructiesets met lampjes en opberglaatjes.

Avond: Starry Melody

Na een drukke dag, kom je 's avonds tot rust bij een romantisch tuinconcert. Een piano wacht op de pianist waarvan de handen elegant over de toetsen zullen vliegen. Als hij klaar is, daalt de stilte van de nacht en komen de wolken en de maan tevoorschijn. Droom lekker weg met dit Dreamland.

Nacht: Dark Castle

Van het duistere kasteel ontdek jij een geheim stukje tuin. Ergens achter het kasteel, op een verlaten griezelig plekje vind jij een mysterieus graf, een enge skelethand steekt er nog uit. BOE! Er zit ook nog een schattig spookje, vandaar de naam Night Specter.

Ochtend: Sweet Forest

Dit bos zit vol met mystieke smaken, daarom heet het ook Mystery Flavors. In een verborgen plek in het bos vind jij paddenstoelen, maar vooral alles wat met het mysterieuze ingrediënt te maken heeft. Honing!
Met echt een bijenraat is dit zoete bouwpakket een must!

Middag: Bear's Sweetie

In het middagzonnetje geniet een beer onder zijn parasol van een kopje thee dat hij uit een gouden theepotje geschonken heeft. Je kunt de bloemen bijna ruiken in dit sprookjesachtige toneel, dat daarom ook Sweet Fairy Tale heet.

Voor een paar fijne uurtjes knutselen

Deze miniatuurwereldjes zijn dé oplossing om je hoofd eens lekker leeg te maken na een drukke dag. De afmetingen zijn gemiddeld zo rond de achttien centimeter hoog en zo'n tien centimeter diep en breed. De meeste hebben iets meer dan veertig onderdeeltjes. Doe jezelf of een ander een gezellig miniatuurtheater cadeau!

KnutselenMiniatuurhuisjesRobotimeRolife