Binnenkort in Nederland bij Robotime.nl: Animal Store Wall Hanging Series

Ben jij een fervent bouwpakkettenbouwer, dan ken je het volgende probleem als geen ander. Ruimte! Je kasten raken voller, ook op de tafel staan de blikvangers en zelfs je slaapkamer is bezet door de meest prachtige creaties. Kon je ze maar ophangen. Aan de muren (waar je geen planken hebt getimmerd) is nog ruimte zat. Jij roept, wij draaien. We hebben nu een serie bouwpakketten die je kunt ophangen!

Animal Store Wall Hanging Series

Winkeltjes die door dieren gerund worden, hoe schattig is dat?! Deze vier bouwpakketten van zo'n dertig centimeter hoog zijn voornamelijk van karton en papier om gewicht te besparen bij het ophangen. Ze hebben allemaal een voorgeboord gat voor de bevestiging. Onderaan hebben ze twee knopjes waaraan je bijvoorbeeld sleutels, sieraden of lichte voorwerpjes kunt hangen. Ze hebben allemaal gezellige ledverlichting!

Aroma Toast Lab

De grondvorm van het Aroma Toast Lab is, hoe kan het ook anders, een broodplank! Deze bakkerij op nummer 15 wordt gerund door Sophie, een witte kat met zwarte vlekken. Ga je mee naar binnen door de blauwe deur met kleine ruitjes, want er staan uitnodigende heerlijkheden op menubord tussen de plantjes.

Lazy Coffee House

Het Lazy Coffe House heeft de grondvorm van een koffiekan. Een hertje verzorgt de bediening en heeft de groene deur verwelkomend opengezet.
Vanaf de vakwerk-etage geeft een vos de plantenbak water. Dit bouwpakket is voornamelijk gehouden in groen- en geeltinten en straalt een heerlijke rust uit.

Love Post Office

Dit heeft de vorm van een Engelse brievenbus. Een konijn is je postbode en hij brengt de liefdesbrieven rond. Overal ontdek je liefdeshartjes in dit decor dat daarom in de warme liefdeskleuren rood en roze is gehouden. Een kat met een tuinbroek aan verzorgt op de eerste etage de 'sweet flowers'.

Island Dream Villa

Op (huis)nummer 24 vinden we de Island Dream Villa oftewel het Ocean House. Niets past beter bij de zee dan een vuurtoren, dus dat is de grondvorm van dit mediterraan aandoende bouwpakket met zijn blauwe en witte kleuren. Ook de stoep is rond zoals een vuurtoren. Een knipogende vos doet op zolder de blauwe luiken open en een reddingsboei hangt aan de gevel voor eventuele drenkelingen.

Hele serie voor sier

Hang ze alle vier op een rij en je hebt het meest originele sleutelrek ooit. Bonus, je hóéft ze niet per se op te hangen, ze kunnen ook gewoon staan. Staan of hangen ze binnenkort bij jou? Hou onze Instagram of Facebook in de gaten en je weet als eerste wanneer ze beschikbaar zijn!

KnutselenMiniatuurhuisjesRobotime nederlandRolife