Nieuw van Robotime: de langverwachte Book Nooks, bouwpakketten tussen je boeken!

Geef je boekenkast een nieuwe dimensie

Geniet jij ook zo van je boekenkast? Heerlijk je boeken op genre, op auteur of op titel gesorteerd. Een boekenplank bezit al tientallen verhalen, maar wat als je die verhalen, letterlijk, diepte kunt geven?

Zet een book nook tussen je boeken om de geheimzinnige boekenwereld écht te kunnen zien. Zie je verhalen tot leven komen! Een book nook is de nieuwe trend, een ware rage! Letterlijk vertaald is het een boekenhoekje en dat is precies wat het is. Een miniatuurwereld tussen je boeken, om jouw boekenkast nieuw leven in te blazen. Wij hebben er voor jou maar liefst vier van Robotime.

Magic House

Je waant je in een steegje van Harry Potter. Toverwinkels, zwarte kraaien en etalages vol met creepy dingen, ga jij in elkaar zetten om een mysterieuze sfeer te creëren. Je haalt een uniek stuk decoratie in huis!

Time Travel

Need we say more? Een mystieke locomotief komt schijnbaar uit het niets tussen jouw boeken door. Waar komt hij vandaan, waar gaat hij heen? Is hij door de tijd gereisd vanuit het stoomtijdperk? Bouw hem en misschien kom je het te weten.

De Sakura Densya

Een spannend steegje dat tussen je boeken loopt. Een brug gaat over een rivier en een tram rijdt erover. Een kat bekijkt hautain de wereld vanaf die spoorbrug. En bovenin bloesemt de Sakura, de bloeiende kersenboom.

Sunshine Town

Hiermee haal je de romantische sfeer in huis. Je bouwt een steegje met een boekenwinkel en een gezellig café. Een witte kat ligt te luieren op een stoel. Vanaf een balkonnetje kijk je op het gezellige straatleven, dat je zelf maakt.

Geheimzinnige book nook wereldjes

Net zo hoog als de meeste boeken en ongeveer zo breed als twee dikke boeken, krijg jij een geweldig bouwpakket waar je menig leuk uurtje mee door kunt brengen. Ze hebben ook nog lampjes! Gun jezelf of iemand anders een trendy book nook bouwpakket.

Book nookHouten bouwsetsModelbouwRobotimeRolife