Monique reist met de Time Travel locomotief

En wat een geweldige reis was het! Een reis tussen het beste van de twee werelden van Robotime, namelijk de constructietechniek van ROKR en de diorama van Rolife. In een paar avonden heb ik een Harry Potter-achtig station in elkaar gebouwd. Je reist echt terug naar het tijdperk van de stoomlocomotieven en dat komt voornamelijk door de ontzettend leuke details. Overal is weer aan gedacht door Robotime. En het bouwpakket is aan alle kanten mooi, zelfs de bovenkant! Ik vond het vooral zo geweldig origineel dat het een book nook is. Dat is een diorama dat je tússen je boeken in je boekenkast zet. Of als boekensteunen dat kan ook. Het geeft iets geheimzinnigs aan je boekenplank. Echt tof!

Prachtig bouwpakket met een echt 'glazen' koepeldak

Ik ben iedere keer weer verbaasd over de precisie als ik bouwpakketten van Robotime ROKR of Rolife aan het knutselen ben. Het denkwerk dat erachter zit, is echt een groot compliment waard. Bij dezen. Niet alleen hoe de puzzelstukken van deze 3D-puzzel in elkaar passen, maar ook hoe ze de werkvolgorde plannen. Bij dit bouwpakket vond ik het iets onhandiger qua werkvolgorde dat je vanaf vroeg in het traject 'zit' met een dak waaraan draden vastzitten aan het perron, terwijl je de wanden er nog tussen moet zetten. Maar het komt uiteindelijk natuurlijk goed.

3 tips bouwpakket voor volwassenen knutselen

Ik heb er misschien iets langer dan gebruikelijke over gedaan, omdat ik alle bruine zijkantjes met een marker zwart heb gemaakt. Dat vond ik mooier. De dakplaten heb ik met dubbelzijdig plakband vastgezet en ik heb het totaal van de vier muren in lijmtangen gezet. Haal meerdere lagen folie van je spiegel af en houdt hem schoon! Klein minpuntje, misschien ligt dat aan mijn batterijen, maar ik vond de ledlichtjes erg zwak branden. Het geeft wel een mysterieus sfeertje dat dan weer wel!

Ik maakte een video over dit geweldige bouwpakket en die kun je hieronder zien!

Deze reis in de tijd kun je hier bestellen.