Hoe de houten flipperkast van ROKR jouw leven gaat veranderen!

Die goeie ouwe tijd komt weer helemaal terug! Zo ook in de nieuwste telg van Robotime ROKR, een houten bouwpakket van een flipperkast! Met echt geluid, lichteffecten, bedienbare flippers, verticaal bewegende targets en elektronische scores! Hoe krijgen ze het voor elkaar? Of hoe ga jij het voor elkaar krijgen? Dit is een absoluut meesterwerk en must-have voor je ROKR-verzameling. Heb je nog geen bouwpakketten van hout gemaakt, dan is dit een geweldige uitdaging die je leven gaat veranderen.

Gezellig knutselen voor volwassenen, een tafelflipperkast

Om te beginnen ga je heel wat gezellige avonden knutselen. Biertje of wijntje erbij, lekker ontspannen na een drukke dag op je werk. Je hoofd even leegmaken. Je volgt de handleiding, drukt stukken uit platen, schuift onderdelen in elkaar, drupje lijm her en der, je sluit met stekkertjes de elektrische circuits aan en langzaam maar zeker groeit dit bouwpakket voor volwassenen onder je handen. Of onder jullie handen, want je kunt het ook samen bouwen voor nog meer lol.

Bijna 500 onderdelen, 47 centimeter speelveld en uren fun

Bij deze leuke modelbouw van hout is niet alleen het bouwen de lol. Als hij af is, wordt het pas echt leuk. Net als bij echte pinballmachines trek je hard of zacht aan de launcher om de bal te lanceren. Door deze nuance neemt de bal verschillende trajecten. In het spel scoor je door verschillende doelen te raken. Hoe moeilijker, hoe meer score.

Kleurrijke spelscène met retro circusdecoraties

Deze 3D-flipperkast heeft een circusthema met circusvoorwerpen, olifanten en tinnen soldaatjes als decor. Kleurrijke ledlampjes flitsen dat het een lieve lust is. Natuurlijk ga je nu niet alleen staan te flipperen. Het leukst is het om dit te delen met vrienden en familie.

Knutselen met hout was niet eerder zo leuk! Nu nog even wachten tot vermoedelijk het einde van het tweede kwartaal. Houd onze site in de gaten!