Monique gaat Rolife aanklagen over Alice's Tea Store

Echt hoor, ik ga het doen; Rolife aanklagen. Hun bouwpakketten zijn gewoon té leuk. Het kost me iedere keer weer een tot twee weken iedere avond gezellig knutselen. Dat kunnen ze een mens toch niet aandoen? Dat je elke nacht veel te laat gaat slapen omdat je nog nét even dat gebakje op een schaaltje wilde lijmen. Of dat je 's nachts wakker ligt, of een beetje lucide droomt, over hoe je dat kastje nu eens leuk zult inrichten. Dat je 's morgens al uitkijkt naar de avond, waarop je weer lekker kunt knutselen, knus met een lekker wijntje en zoutjes. Dat is mensonterend. Echt, dat wordt een vette rechtszaak!

Alice's tea store uit de serie mystieke archieven

Deze keer heb ik het over Alice's Tea Store. Wat een ont-zet-tend leuk bouwpakket is dit. Zó spijtig dat het alweer klaar is. Maar gelukkig kan ik er iedere dag naar kijken. Wat heb ik genoten van het snijden van de plakjes cake voor de geweldige gebakschaal, de prachtige vintage-meubels en natuurlijk de retro-winkelgevel. Dit is weer een bouwpakket naar mijn hart. Het heeft vele hoeken, onverwachte doorkijken en megaveel te ontdekken. Ik heb er dan ook weinig aan gecustomized. De details in dit bouwpakket zijn fenomenaal. Robotime heeft met dit bouwpakket voor volwassenen zichzelf in mijn optiek overtroffen.

Tips en tricks voor deze modelbouw

Ik heb bij dit bouwpakket al mijn creativiteit uit de kast moeten trekken omdat ik nogal wat dingen fout deed. Zo brandde mijn kachel heerlijk op de vloer van het bouwpakket. Say what? Ja, ik dacht dat het resthout was, bleek het de vloer te zijn. Dom, te snel gehandeld. Dus de vloer heb ik van karton gemaakt. Let er goed op dat je de sierlatten van de grote vitrine aan de achterkant gelijk legt met de inhammen van de muur met de blauwe deur. Dat had bij mij netter gekund.

En verder heb ik nog wat dingen uit te leggen, maar dat gaat beter met foto's. Bekijk daarom mijn filmpje hieronder. Ik kijk in ieder geval uit naar de twee andere pakketten van deze serie: Moses Detectiveburo en Kiki's Magic Emporium!

Enne, wil je nou ook Alice's Tea Store gaan knutselen na deze blog? Klik dan hier!