Monique maakt van Alice's Dreamy Bedroom een dreamy condo!

Geweldig, geweldiger, geweldigst. Ik vind van Robotime de ROKR-bouwpakketten echt geweldig. Je volgt de handleiding, je drukt stukjes in elkaar en onder je handen groeit een miniatuur tot een geweldig resultaat. Nog geweldiger vind ik de Rolife-bouwpakketten van Robotime. Miniatuurhuisjes waar je een scène bouwt door voorwerpjes in elkaar te zetten met lijm tot je een restaurantje, slaapkamertje of winkeltje hebt. Maar het geweldigst vind ik om deze laatste bouwpakketten mijn eigen draai te geven. Crea-Bea op en top!

Heerlijk creatieve uurtjes met bouwpakketten volwassenen

Zo heb ik ook mijn eigenwijze draai gegeven aan Alice's Bedroom. Ik vind het het leukst als je vanuit meerdere hoeken een scène kan bekijken en telkens iets verborgens kan ontdekken. Daarom deel ik mijn Rolife-miniatuurscènes meestal op in meerdere scènes in één diorama. Zo heb ik het bed van Alice omhoog gebracht tot een hoogslaper om eronder ruimte te hebben voor een zithoekje. De meubeltjes daarvoor heb ik gemaakt van restantjes die ik had van andere Robotime-bouwpakketten.

Mijn tips voor Alice's Dreamy Bedroom

  • Ik vind ijzerdraad voor de meubeltjes best lastig en heb daarom cocktailprikkers voor de pootjes van het gele stoeltje gebruikt.
  • Voor het lontje van de kaars kun je ook een zwart stukje ijzerdraad gebruiken.
  • In plaats van de deksel van de wasmanden te weven, heb ik netjes touw naast elkaar geplakt. Ik heb de lichtschakelaar naar de voorkant gehaald, door een stukje van de bodem open te laten.
  • Ik vind het namelijk minder handig om de schakelaar niet aan de voorkant te hebben.

Wil je zien hoe ik modelbouw en hoe ik het slaapkamertje verbouwd heb? Kijk dan mijn video hieronder. Ik hoop dat je inspiratie hebt opgedaan en lekker gaat genieten van je bouwpakket al dan niet gecustomized.