Binnenkort verwacht: ROKR bouwpakketten heavy duty constructiemachines!

Als eerste in Nederland, ROKR bouwpakket constructieserie!

Hadden we bij Robotime.nl al heel wat rijdend materieel van ROKR, zoals stoomlocs, antieke (race)wagens, een vrachtwagen en een tractor, nu gaan we dit wagenpark uitbreiden met een waanzinnig gedetailleerde en stoere serie. Als eerste in Nederland kun je bij ons de heavy duty constructie serie verkrijgen!

Werk aan de weg in het geel

De serie bestaat uit een: grondverzetmachine, vorkheftruck, kiepwagen, graver en een wals. De hele serie kenmerkt zich door de realistische gele kleur die je overal bij wegwerkmachines aantreft. Als je voortaan weer eens in de file staat vanwege werk aan de weg, dan krijg je vast een glimlach op je gezicht omdat je denkt aan je bouwpakket dat thuis op je wacht…

Alles beweegt aan deze constructieserie!

Je gaat de vijf machines natuurlijk zelf ontdekken, want je wilt ze uiteraard allemaal verzamelen, maar eentje zullen we er helemaal bespreken. We nemen voor jou de graafmachine onder de loep.

De graafmachine van deze constructieserie

Van de excavator of graver kun je uiteraard de graafarm bewegen. Het is het enige model met rupsbanden en ze draaien écht! De details zijn waanzinnig realistisch, zoals de hydraulische slangen op de giek van de hefarm. Hij heeft 424 stukjes en is 20 centimeter.

Graven, tillen, kiepen, walsen en grondverzetten

De ROKR-serienummers van deze grote machines zijn: TG413K, TG508K, TG509K, TG603K en TG701K. De houten platen zijn geel met zwarte details. De puzzelstukken van deze 3D-puzzels zijn met laser voorgesneden en klik je in elkaar zonder lijm. De glijdende en schuivende delen vet je in met was om ze goed te laten bewegen. Verheug je je al op deze gave serie die je ook met kinderen samen kunt maken? Wij wel!

Volg ons op Facebook en Instagram of kijk regelmatig op onze site om als eerste deze gave serie te bemachtigen!

Houten bouwsetsModelbouwRobotimeRokr