Monique geniet op de thee bij Flowery Sweets & Teas

En van Flowery Sweets en teas ga je zeker genieten. Ik zeg het vaak; dit is een van de leukste Rolifejes die ik tot nu toe heb gemaakt. Wat ik aan dit tafereeltje van dit houten bouwpakket zo leuk vind, is dat het aan drie kanten leuk is om naar te kijken. Er valt enorm veel te zien. Neem alleen al die romantische pergola, dat kun je toch niet weerstaan? Ook erg leuk dat het een doorkijkdak heeft zodat je de toonbank met al zijn heerlijkheden toch nog in detail kunt bekijken.

Wat heb ik anders gedaan?

Ik vond het leuker om in plaats van pastelblauw en pastelgroen, deze kleuren niet door elkaar te gebruiken en alles in het groen te houden. Ik heb de luifel dan ook overgeschilderd in groen. De pergola heb ik naar links gehaald omdat ik de zijkant met de stoep, zowel links als rechts, ga afzagen. Dan heb ik meer ruimte voor andere houten bouwpakketten en miniatuurhuisjes van Rolife. Ik heb daarvoor ook diverse hekjes verplaatst. Zoals altijd heb ik de batterijenhouder op een makkelijker bereikbare plek gezet.

Wat vind ik het leukst aan dit bouwpakket van hout

Uiteraard de weg naar het resultaat. Zo heerlijk knutselen en de beslommeringen van de dag achter me te laten door me te concentreren op bouwen. De leukste details vond ik binnenin, de toonbank met gebak, lolly's en die antieke koffiemolen. Schetig! Maar de pergola vind ik ook enorm charmant. Zo heerlijk 's zomers en zonnig.

Nog snel wat tips en tricks over deze aanrader!

  • Verf de onderdelen terwijl zo nog in de triplexplaten zitten. Dat is veel makkelijker.
  • Laat de bloemetjes ín de mal zitten en steek en lijm de stampers er eerst door.
  • De 'smeedijzeren' vormen níét uit het karton drukken of snijden. Zie video hoe dan wel.

Enthousiast geworden? Stop Flowery Sweets & Teas dan snel in je winkelmandje!