Monique geeft 3 redenen waarom je slanker wordt met Rolife Simons Coffee!

Ik heb Simons Coffee gemaakt en wat een heerlijk miniatuurhuisje van Rolife was dit! Iedere keer zeg ik weer, een van mijn leukste, dus nu zeg ik het weer, was dit mijn leukste? Misschien wel. Erg leuk al die lieve koffiekannetjes, koffiekopjes en zelfs een antieke koffiemolen met een laatje dat open en dicht kan! Volgens mij kan Rolife zichzelf niet verder overtreffen, zo gezellig!

Voldaan naar bed en goed slapen

Ik begin altijd met het huisje zelf, daarna de meubeltjes en als laatste de prulletjes. Iedere avond als ik weer een fase af had, ging ik voldaan naar bed. Omdat ik me goed geconcentreerd heb, hoofd leeggemaakt en geen tv of pc vlak voor het slapen, slaap ik als een roos. En als je goed slaapt, maak je minder cortisol, ghreline en peptine aan. Daardoor heb je minder honger de volgende dag.

Ik ben trots en happy!

Ik heb bij Simons coffee veel plantjes weggelaten, maar wel dingen toegevoegd, zoals een bordje met plakjes cake. Ik heb ook dingen gecustomiseerd. Met het haakse kastje maak ik een afscheiding. Het zithoekje met piano heb ik met de bar gewisseld. Zo zitten de blikvangers meer in beeld. Dus iedere keer weer een gezonde dot endorfine als een houten bouwpakket af is. Door dit gelukshormoon ga ik minder stress-eten.

Knutselen met chocola en koffie

Maar ook overdag in de verloren uurtjes, even pauze en me ontspannen. Houten modelbouw als Simons Coffee inspireert uiteraard tot een lekker bakkie koffie met een chocolaatje. Kijk, en ook daar val je van af! Cafeïne helpt bij vetverbranding en door het chocolaatje maak je het gelukshormoon serotonine aan en ook daardoor heb je minder hongergevoel.

Dat waren mijn tips om af te vallen met modelbouw van Rolife. Kijk het filmpje hieronder voor meer inspiratie over Simons Coffee.