Monique customized Island Dream Villa

Al snuffelend op de veel te leuke site van Robotime.nl, zag ik weer iets anders dan anders. Bouwsets die je kunt ophangen! Dat is nog eens grappig! Ik aarzelde, want ik ben niet van dat poezelige van poppetjes in poppenhuizen. Voor mij is een miniatuurhuisje een diorama dat het van zijn eigen uiterlijk moet hebben. Hij moet geen poppetje nodig hebben om het leuk te maken. Ik vind dat persoonlijk ook wat kinderlijk. Dus ik sloeg hem toch maar over. Maar het bleef trekken; een bouwpakket dat je op kunt hangen. En de poppetjes kan ik weglaten toch? Ik hoef het bouwpakket toch niet zo te maken als Rolife het wil. Creativiteit kent geen tijd, toch?

Absoluut een bouwpakket voor volwassenen

Dacht ik eerst nog dat het kinderlijk was, het bouwpakket zette mij meteen op mijn plaats. Niets kinderlijk, flink aan de slag! Het was een heerlijk bouwpakket voor volwassenen, dat in alle opzichten verschrikkelijk leuk uitpakte. Wat meteen positief opviel, waren de bloemetjesvellen. Yes! Geen bloemetjes uitknippen! Wat een heerlijke uitvinding. En zo viel ik van de ene prettige verbazing in de andere. Enige minpuntje? Ik moest zelf batterijen kopen.

Mijn tips:

  • Werk het handboek van achteren naar voren door. Dat is veel logischer ;-)
  • Let goed op de vorm van de grondplaat, hij is niet symmetrisch.
  • Maak de grondplaat van de vuurtoren wit. Je krijgt dan een veel leuker contrast.
  • Teken met wit of zwart potlood de voegen tussen de stenen.
  • Ik heb de schakelaar opgehoogd.
  • Voor de wegwijzer heb ik een gaatje geboord.
  • 'Betegel' het stoepje met de witte steentjes die je te veel krijgt.
  • Je kunt de bouwpakketten van deze serie ook rug aan rug maken en aan je plafond hangen!

Bekijk hieronder het filmpje dat Monique erover maakte voor nog meer tips!

Enne je koopt Island Dream Villa hier!