De grootste fout die Cathy ooit maakte…

… hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen, want jij kent Cathy al. Niet? Dat meen je niet! Dan zullen we je eens gauw bijpraten over Cathy. Even lekker roddelen. Ze heeft bruine ogen en groen haar! Ja, echt waar. Eigenlijk meer turquoise en het staat haar nog leuk ook. Komt omdat ze net over de dertig al grijs was. Dus doe eens gek. Ze draagt het in een knotje. Het geeft haar een lekker eigenwijs en artistiek uiterlijk. Nu is ze ook best kunstzinnig en ze probeert in haar tuinhuis leuke dingen op het schildersdoek te toveren.

Haar tuinhuis is een gezellig chaotische bloemenkas. Het is haar mini-paradijsje waar ze haar qualitytime beleeft. Cathy geniet altijd van de warmte in de serre en de geur van olieverf die vermengd is met de bloemenaroma's. Ze koopt regelmatig nieuwe bloeiende planten. Ze vindt het heerlijk te snuffelen in Emily's bloemenwinkel of bij diens collega Spring Encounters. De bloemen en planten zijn altijd weer een inspiratie tot meer schilderijen.

Haar grootste werk ooit, bijna manshoog, was geïnspireerd op een werk van Monet. Dat had ze gezien in een boek dat haar BFF Nancy voor haar in de Mind Find boekenwinkel had gescoord. Maar als jij dit schilderij van haar zou kopen, bedekt het niet meer dan een postzegel aan je muur. Waarom kijk je nu zo verbaasd? Cathy is toch maar 16,5 centimeter groot, dat weet je toch! Je gaat ons niet vertellen dat je dat niet wist? Ze woont in de miniwereld van Robotimes.

Een miniatuurstad van bouwpakketten? Ja, er wonen tientallen minimensen met ieder hun eigen winkel, restaurant of huisje. En ook in deze ministad draagt ieder huisje zijn kruisje. Want jij wilde die grootste fout van Cathy weten, maar dat ga jij zelf ontdekken in het meeslepende feuilleton Robotimes.

MiniatuurhuisjesRobotimeRobotime nederlandRobotimesRolife