Monique bouwt Sweet Patio

Waan-zin-nig. Echt, ik heb geen ander woord en compliment voor de details van de Robotime bouwpakketten. De Sweet Patio is een bouwset van een tafereeltje van zeg maar een overdekte buitentuin. Of een balkon, net wat je erin wilt zien. Je krijgt materiaal, altijd ruim voldoende, om een gezellige geelgeruite zitbank, een schattig bewerkt kastje en een salontafel te maken. Het doet allemaal lekker vintage aan en de decoratiewaarde is honderd procent. De trap heeft een gave, zogenaamd gietijzeren, zijkant met sierlijke krullen en de ramen zijn een droom voor ieder bouwpakket. Lekker veel licht op je miniatuur en leuk om van alle kanten naarbinnen te koekeloeren.

Maak je eigen versie

Je kunt natuurlijk het pakket helemaal bouwen zoals de handleiding het aangeeft. Of... je bent net zo eigenwijs als ik en je maakt het naar je eigen smaak. Zo krijg je bijvoorbeeld materiaal genoeg om alle drie de bijgeleverde ramen te gebruiken. En ook om ze voor de volledige lengte te gebruiken, want in de bouwtekening maken ze een raam een stuk korter. Dat vind ik dan weer jammer en zodoende heb ik ze allemaal in zijn geheel gebruikt. Daarentegen heb ik dan weer minder planten gemaakt, want daar ben ik niet zo heel erg goed in. Maar door de vele andere leuke details mis ik ze niet.

Een bouwpakket met een balkon!

Extra leuk aan deze bouwset vind ik het balkon. Dat geeft nét even wat extra's op de andere twee van deze serie. Ja, een serie, want je kunt ze met zijn drietjes stapelen tot een heel poppenhuis van meer dan 60 centimeter hoog. Erg leuk en je kunt je fantasie rijkelijk uitleven! Om er drie op elkaar te zetten, moet je de hele serie in huis halen. De andere twee zijn Paris Midnight, geweldig leuk vintage, en Party Time, watertandend lekker. Ik heb van het hele poppenhuis een filmpje gemaakt en ik geef ook customize-tips voor deze Sweet Patio in dit filmpje.

Tip: koop ze allemaal tegelijk, ik had een kortingscode en dat scheelde me lekker veel. En omdat ik met de gehele serie tegelijk boven de € 20 uitkwam, hoefde ik ook nog eens geen verzendkosten te betalen!