Monique bouwt de Robotime Romantic Carousel (Dream Version)

De geboorte van de Romantische Carrousel

Wat zijn de drie eigenschappen van een goede modelbouwer? Geduld, precisie en oog voor detail? Ja ook, maar mijn drie eigenschappen zijn: creativiteit, vasthoudendheid en lekker kunnen mopperen. Ik heb alle zes flink aangesproken bij deze droomversie die soms een nachtmerrie leek. Maar net als met een bevalling: kindje geboren? Leed vergeten.

En wat een prachtig kindje!

Ik heb voor dit geweldige, bewegende bouwpakket, alleen maar positieve superlatieven als lief, romantisch en mooi. Met veel detail heeft Robotime een schitterend authentieke kermisdraaimolen neergezet met echte spiegels op het draaiende centrum. De schattige 'my little pony'-paardjes dansen net als in het echt op de Carrouselwals op en neer. Grote plus zijn de ledlampjes wat het 's avonds zo mogelijk nóg romantischer maakt.

Was het een zware bevalling, dan?

Nou, bijvoorbeeld stap 2, die verticale versierinkjes in de tweede horizontale ring kun je het beste het laatste doen en ik heb daar gesmokkeld en lijm gebruikt om het mezelf makkelijk te maken.

Paardjes van de Romantische Carrousel

Wat bij mij mislukt is, is het kalibreren van de paardjes. Er gaan er nu een paar tegelijk omhoog, terwijl ze om beurten moeten stijgen en dalen. Maar dat mag de pret niet drukken.

Eind goed, al goed

Dus, uiteindelijk is er niets misgegaan, de carrousel draait lekker rond, het muziekje werkt en het is een pareltje en blikvanger om te zien. Visite wil hem allemaal even opwinden om hem te zien draaien en zijn razend enthousiast. Alleen, als beginner zou ik niet kiezen voor dit pakket met een moeilijkheidsgraad met vier van de vijf sterren.

Ben je géén beginnende modelbouwer? Dan is dit uitdagende knutselpakket een absolute must!

Houten bouwsetsModelbouwRobotimeRokr