Mo tuiniert bij Mr. Miller in dit Rolife bouwpakket

Wat is dat toch met houten 3D-puzzels dat ze zo verslavend zijn? Is het het knutselen met mijn handen? Is het de vele avondjes ontspannend bezig zijn? Of is het de miniatuur modelbouw die zo leuk is om neer te zetten? Wat het ook is, de weg ernaartoe, relaxen of het eindresultaat; ik blijf bouwen. Dus toen ik het tuintje van Mr. Miller zag, was ik verkocht. In bouwpakketten voor volwassenen ben ik het minst gek op bloemen maken, maar er zijn zoveel leuke spulletjes in dit houten bouwpakket van Robotime dat iedereen aan zijn trekken komt.

Geweldige details in dit miniatuur bouwpakket

Ik heb zó genoten van de kleine details maken. Voor mij springen eruit: het witte bankje, de enorm grappige bolderkar, maar vooral de gieter. Wat is die leuk! Je maakt hem echt helemaal zelf van papier en hij ziet er superecht uit. Ik heb hem dan ook een prominente plek gegeven, midden in de tuin. Ik vind ook het grote raam een geweldige aanwinst. Door de open structuren van dit houten bouwpakket krijg je een heel gezellige ruimte. Miniatuur huisjes als dit zijn echt erg leuk om te knutselen met hout.

Mijn tips om te customizen

Ik ga al mijn miniatuurhuisjes in een straatje zetten. Ook wil ik de boel stofvrij houden. Ik kan er geen robotime-vitrine overheen zetten, want dan gaat het idee van mijn straatje verloren. Daarom maak ik mijn modelbouw van hout helemaal stofdicht met perspexplaten die ik tegen alle kanten aan plak. Maar om bepaalde steunpunten daarvoor te verbergen, heb ik van Fimo-klei een 'stenen' boog gemaakt die dat verhult. Ik heb een video erover gemaakt om te laten zien hoe ik dit gedaan heb. Die kun je hieronder bekijken. Veel plezier met dit leuke bouwpakket van hout!