Geluk is het enige wat zich verdubbelt als je het deelt; de zweefmolen van Robotime!

Je kunt blij met iets zijn. Als in, ik ben blij dat ik zus of zo gedaan heb. Je kunt blij zijn met een grote smile op je gezicht, maar ik was net een blij ei met de zweefmolen van Robotime ROKR. Wat een megaleuk modelbouw project was dit. Ik deel heel graag mijn ervaringen, zodat jullie net zo kunnen genieten van dit bouwpakket voor volwassenen als ik. Dit is Knutselen met een hoofdletter K! Als je denkt, duh, dit is veel te technisch voor mij met lampjes, geluid en beweging, lees dan snel verder, want ik ben ook helemaal geen techneut, maar heb het toch maar mooi voor elkaar gekregen.

Modelbouw hout was niet eerder zo leuk!

Namelijk het grappige van zo'n miniatuur bouwpakket vind ik dat ik geen idee heb waar ik mee bezig ben. LOL! Ik volg gewoon de stappen van de handleiding. Ik doe een schroefje hier, ik plug een stekkertje daar en dan staat er, testen maar... De kick dat er dan écht dingen gaan draaien en branden en dat de muziek gaat spelen, die is onbeschrijfelijk! En dat met een houten bouwpakket, hè. Zonder lijm! En bij deze draaimolen, of zweefmolen, vind ik het extra gaaf omdat de stoeltjes zo top zweven!

Vintage modelbouw met modern tintje

Ik had een jaar geleden echt niet gedacht dat ik knutselen met hout zó leuk zou vinden. Deze draaimolen van de kermis is wel een toppertje daarin. De sierlijke vintage bewerkingen zijn echt zoals de zweefmolens van vroeger waren. De rode stoeltjes zijn echt superschattig en zelfs die zijn nog bewerkt en hebben een retro-uitstraling. En dat gecombineerd met moderne led- en touchtechniek, mijn dag was helemaal goed! Bekijk mijn blij-ei-filmpje hieronder! En wie weet ga ik andere kermisattracties zoals de carrousel, reuzenrad, droptower en teacups ook wel maken!

Noot van de redactie: Nog meer leuks? Zoek op onze site eens met dit zoekbegrip: bouwpakketten volwassenen. Of zoek hier eens op: knutselen volwassenen.

Bekijk hieronder het filmpje dat Monique maakte over de Swing Ride. Wil je niet afwachten en direct de Swing Ride kopen? Dat kan hier