Binnenkort in ons assortiment: modelbouw Robotime Warrior Horse en Warrior Elephant

Houd je vast! Aanvallen! Gedonder van honderden paardenhoeven klinkt over het strijdveld, de grond trilt onder je door het stampen van de olifantenpoten, de adrenaline giert door je lijf… Ten aanval! Het trompetteren van de olifanten, geschreeuw van krijgers en gehinnik van paarden vormt een kakofonie van geluiden. Galopperend met je paard of dravend met je olifant, storm je af op de vijandelijke linie. De onkwetsbare, reusachtige olifanten gaan voorop en de snelle paarden erachter. Pijlen suizen langs je heen, maar met de stalen pantsers zijn je dieren goed beschermd. Heftig! Lees snel verder om te kijken of je de strijd hebt gewonnen…

Knutselpakket kind, maar ook knutselpakket volwassenen!

Natuurlijk heb je gewonnen! Met zo’n gaaf houten bouwpakket kom je altijd als winnaar uit de bus. En gaaf is nog te zacht uitgedrukt. Deze serie van oorlogsdieren is bijzonder mooi uitgevoerd. Je krijgt van ons alles om deze dieren te maken, zo zit er bijvoorbeeld schuurpapier in de doos om eventuele afbreekpuntjes te polijsten. De houten onderdelen zijn al gekleurd, je hoeft dus niet meer met verf te klodderen. Ook lijm is overbodig, je klikt de dieren namelijk met pen-en-gatverbindingen in elkaar; dat is nog eens echte houten modelbouw!

Zilver en goud en DIY knutselen met hout

Om jouw strijddieren tegen de oorlog te beschermen, hebben ze stoere pantsers. De antracietgrijze olifant heeft een goudkleurig zadel onder de howdah. Dat is de ‘bak’ waar de mahout, (de olifantendrijver) in plaatsneemt. Ook de beschermende kopplaat is goudkleurig. Bij het bruine paard is alles mooi contrasterend zilverkleurig.

Wil je de film The Lord of the Rings herbeleven? Speel de slag om Pelennor met je grijze oorlogsolifant en je bruine strijdros. Nu is het de vraag, wil je de olifant of neem je het paard? Kun je niet kiezen welk miniatuur bouwpakket? Wij ook niet. Oplossing, houd de site goed in de gaten en als ze er zijn, doe je ze allebei in je mandje!

Wil je nog andere dieren bouwen? Dat kan, wij hebben nog meer dan de paarden en olifanten! Of zoek je nog meer oorlogstuig? Kijk dan bij onze echt werkende balista-pijlenwerper en superkanon dat ballen afschiet!