Zulke leuke cadeautjes voor kinderen!

Een kinder cadeau hangt uiteraard af van de leeftijd van het kind. Wij hebben bouwpakketten voor jonge kinderen, voor tieners en voor volwassenen die nog heerlijk kind zijn. Bij een cadeau voor kinderen rond circa zes jaar moet je denken aan bouwpakketten die grote puzzelstukken hebben. Voor het stimuleren van de fijne motoriek kun je uiteraard een bouwpakket nemen met kleinere stukken. Denk ook eens aan een STEM-cadeau voor kinderen (Science, technology, engineering, mathematics). Want tot de leuke cadeautjes voor kinderen behoren zeker onze bewegende bouwpakketten. Hierna verklappen we welke bouwpakketten het beste kinder cadeau zijn.

Per leeftijd een fijn kinder cadeau

Kinderen onder de circa zes jaar en zeker kinderen die nog hapjes bouwpakket nemen, kunnen jou goed helpen, maar zij maken liever niet zelfstandig een bouwpakket. Zijn de kinderen waar jij een kinder cadeau voor zoekt wat ouder, dan hebben we bijvoorbeeld onze plantenpotserie met lekkere grote stukken. Vanaf ongeveer negen jaar hebben we veel statische dieren die een perfect cadeau voor kinderen zijn. Zijn de kinderen nog weer iets ouder, denk dan eens aan mechanische bouwpakketten met tandwielen. Superleuk, er beweegt van alles aan! Heb je tieners, kijk dan eens naar onze STEM-bouwpakketten. Ook die bewegen, hebben vaak ook nog eens een muziekspeeldoos en we hebben bijvoorbeeld ook soundcontrolled bouwpakketten!

Genderneutrale cadeautjes voor kinderen

Het leuke aan bouwpakketten als kinder cadeau is dat ze vaak voor zowel jongens als meisjes geschikt zijn. Veel van onze ROKR-bouwpakketten hebben hun neutrale houtkleur behouden, waardoor de typische meisjes- of jongenskleuren afwezig zijn. Ook veel onderwerpen zijn zowel voor jongens als voor meisjes geschikt, bijvoorbeeld onze miniatuurwinkels voor de wat oudere kinderen.

Zoek je toch een specifiek kinder cadeau voor meisjes, lees dan in deze blog onze tips. Wil je graag een echt jongenscadeau, dan vind je in deze blog geweldig leuke cadeau-ideeën.

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe (nooit meer dan eens per maand) sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!