Zoek je zonnig weer? Sunshine Town knutselen met Monique!

Als je er net zo van baalt als ik, dat het natuurlijk precies in de zomer moet regenen, of wanneer je in donkere dagen licht kunt gebruiken, dan is Sunshine Town jouw nieuwe houten bouwpakket! Ik zag dit zonnige miniatuur bouwpakket van een winkelstraatje bij Robotime.nl en de voornamelijk witte en zachtgele zomerse tinten, schreeuwden 'zon'. De gezelligheid spat ervan af en de erkers van de antieke boekwinkel, het café met menubord en natuurlijk de kat die lui in een zitje slaapt, stelen de show. Dus dit miniatuurhuisje of liever diorama, was voor mij! Knutselen met hout brengt dit keer de zon thuis.

3D-puzzel van hout als bouwpakket volwassenen

Ik heb al heel wat modelbouw van hout gemaakt van Robotime en booknooks zijn ernstig leuk. Ik zet ze tussen mijn boeken of gebruik ze als boekensteun, maar ook als sfeerlamp vind ik ze tof. Vooral deze Sunshine Town, die een 'glazen' dak heeft, straalt fijn licht uit. Wat ik leuk vind aan dit soort knutselen voor volwassenen, is dat het na een drukke dag echt een stuk ontspanning biedt. Ik kan intens genieten van mijn stukje qualitytime. Zo'n bouwpakket uitpakken, alle spulletjes sorteren; die voorpret is onbetaalbaar.

3 Slimme trucjes in deze houten booknook

Na de voorpret, is het bouwen uiteraard de grootste lol. Maar dan ontdekken wat voor details ze hebben bedacht, ge-wel-dig! Er zijn woorden die achterstevoren lijken, maar in de spiegel zijn ze weer correct. Die spiegel geeft je boekenplank enorm veel diepte. Ook slim is de touchbutton, echt megahandig. Ook erg makkelijk van deze serie booknooks, is dat je doordrukbloemetjes en doordrukplaatjes hebt, waardoor je niets hoeft uit te knippen.

Mijn tip, zet eerst de linkergevel met de spiegel in elkaar en bouw dan de kleine spulletjes, anders liggen die de hele tijd te zwerven. Kijk hieronder mijn video!