NIEUW, binnenkort verkrijgbaar

We zijn trots binnenkort als eerste in Nederland jullie een waanzinnig nieuw houten bouwpakket te kunnen presenteren; De 'Chocolate Factory Marble Run' van Robotime-ROKR. Deze houten 3D-puzzel heeft alles wat je zoekt in een bouwpakket: veel leuke details, beweging en licht. Gehouden in lekkere chocoladekleurtjes zie je boven aan het hoge steampunkbouwwerk de 'glazen' koepel met eronder een klokwijzer die de knikkers telt. Knikkers? Jazeker, we hebben het over een knikkerbaan! Links van de hoofdtoren zit namelijk de knikkerlift die je rechts met de hand omhoogdraait. De knikkers komen in de knikkerteller. Ze rollen naar beneden en helemaal onderaan staat de robotachtige steampunkkok lekkere taarten te bakken. Hij gaat zelfs 's avonds bij het ledlicht voor je verder.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je deze bouwset met vintage-look als eerste in Nederland hebben, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief (kader rechts naast dit bericht) en krijg het meteen te horen wanneer je hem bij ons kunt bestellen. Wat zit er in deze constructieset? Je krijgt van ons ongeveer tien plakken hout waarin met laserprecisie de onderdelen alvast voorgesneden zijn, deze klik je eruit en in elkaar. Je hebt geen verf nodig, want de puzzelstukken hebben al een kleurtje. We hebben zelfs een baksteenmotiefje voor de voorgevel. Verder krijg je alles wat je nodig hebt, zelfs de ledverlichting, om deze DIY-bouwkit te kunnen maken. Natuurlijk geven we je ook de twintig gekleurde knikkers, maar ook de kant-en-klare chocoladegebakjes voor op de toonbank en de gave bel die je echt kunt luiden.

Volg ons op Facebook en Insta…

… en kom als eerste te weten wanneer deze trendy chocoladefabriekknikkerbaan bestelbaar is. Hij is niet alleen leuk om zelf te bouwen, maar ook om weg te geven als cadeautje. Ook voor kinderen een fantastische uitdaging. Wie ontdekt de konijnen en de steampunkkok?

Luid jij als eerste de bel om te laten weten dat je hem af hebt? Mail ons je foto's of video's en misschien wordt jouw chocoladefabriek beroemd op onze Facebook-pagina of op onze Instagram-account!

Update 25 juni: de ROKR Chocolate Factory Marble Run is binnen! Wil je er als eerste bij zijn? Bestel 'm dan snel

Houten bouwsetsKnutselenRobotimeRokr