Wil jij een leuke erg betaalbare hobby? Houten puzzels!

We hoeven niet te vertellen dat hout milieuvriendelijker is om mee te knutselen dan plastic. Maar wist je dat modelbouw wordt beschouwd als een van de meer budgetvriendelijke hobby's? Doe bijvoorbeeld je zelfgebouwde houten puzzel cadeau! Dat is nog eens leuk, een voordelige, zelfgebouwde Eiffeltoren geef je natuurlijk cadeau aan een Francofiel. Voor een Anglofiel hebben we de Big Ben.

Veel keren lol van je houten puzzel

Het bouwen uiteraard is een groot stuk van het plezier. Erna kun je jouw puzzel van hout mooi tentoonstellen of cadeau doen, dus heb je drie keer waar voor je geld. We hebben veel wereldberoemde architectuur in houtpuzzels. Ken je een dierenliefhebber, dan zijn er veel dieren om in elkaar te knutselen.

Schitterende verfijning in houten puzzels in meerdere kleuren hout

Houten puzzels zijn allang niet meer van die dikke stukken met een knopje erop voor kleine kinderen. Van laser gesneden zijn onze puzzelstukken van dun verfijnd triplex. Met uiterste precisie passen ze in elkaar. Voorbeelden daarvan zijn onze houten klokken met prachtige krullen. Ook is de houten viool een fraai en elegant houten puzzeltje.

Veel van onze puzzels van houten zijn prachtig gegraveerd met laser

En het mooist vinden wij zo'n puzzel van hout in meerdere kleuren hout, waar eenvoud uitblinkt! We hebben een heel mooie serie met oorlogsdieren in bescheiden maar schitterende kleuren. En kinderen, die doe je een groot plezier met een intrigerende houten knikkerbaan.

Onze puzzels van hout mag je ook zelf verven!

Het meest hebben we naturelkleurige houten puzzels. Veel hebben mooie laserversieringen waardoor ze blank mooi zijn van zichzelf. Wat dacht je van onze serie legendarische wapens, zoals de Tommy gun? Maar vind jij dat saai, dan kun je natuurlijk zelf met kleur aan de slag. Met stift kleur je vooraf, met echte verf doe je dat achteraf.

Toppertjes onder de houten puzzels

Want als je van te voren verft, passen de stukjes misschien niet meer. Perfecte houten puzzels om zelf te kleuren zijn onze voertuigen zoals de stoere tractor. Maar de mooiste om zelf te verven tot in de kleinste details is ongetwijfeld ons pareltje, de flipperkast.

Laat jouw houten puzzel tot leven komen …

Maar wat dacht je van houten puzzels die je tot leven kunt wekken? Lopen, draaien, rijden, licht, muziek, you name it, het kan allemaal met onze coole puzzels in hout. Bewegen, muziek? In houten puzzels? Ja echt! Bijvoorbeeld de fraaie Starry Night die ook nog draaien.

Wat hebben Harleys, Charlie Chaplin en de kermis gemeen?

Laat met een lichte druk op de touchknop je eigen kermis tot leven komen! Laat je piano zelf spelen! Of laat Charlie Chaplin voor je dansen met de echt werkende projector.

Zet je houten puzzels in vitrines om ze mooi en stofvrij te houden!

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!