Wat zijn houten bouwpakketten en zijn ze geschikt als cadeau voor Moederdag?

Een houten bouwpakket is uiteraard een bouwset van hout voor volwassenen. In de doos zitten triplexplaten waarin puzzelstukken zijn voorgesneden met laser. Deze druk je eruit met je vingers. Ieder stuk heeft een nok en een gat waarin ander onderdelen passen. Alle moeders kunnen dit maken, het is niet moeilijk!

Is jouw moeder een beginner in houten modelbouw? Start met een dieren moederdag cadeau!

We hebben veel dieren, van schattig tot stoer en van lief tot eng. Je zet zo'n dier ongeveer in een uurtje in elkaar en je hebt een leuke kennismaking met het houten bouwpakket. Erg leuk om te verzamelen en tentoon te stellen. Wat dacht je van onze grappige gans?

Geef je moeder bloemen … van hout! Het toepasselijkste moederdag cadeau

Een lief persoonlijk cadeau voor moeders, is natuurlijk de traditionele bos bloemen. Maar wat nu als ze die eerst zelf in elkaar mag knutselen? Nooit meer verwelkte bloemen, wie wil dat nu niet? We hebben rozen, anjers, seringen, zonnebloemen; noem maar op. Of laat haar een heel boeket knutselen.

Ideale cadeaus voor Moederdag: elegante en handige sieradenkluisjes!

Opbergruimte voor sieraden kan je moeder nooit genoeg hebben. Geef haar daarom als cadeau voor Moederdag een supersierlijk sieradendoosje dat ze zelf nog in elkaar moet zetten. We hebben zelfs een kluisje van hout dat je kunt sluiten met een cijferslot! Al onze doosjes zijn prachtig versierd, zoals de geweldige geheime tuin!

Een persoonlijk cadeau voor moeders waar muziek in zit

Houdt je moeder van muziek? Verwen haar dan met een moederdagcadeau van een houten bouwpakket van een muziekinstrument. Ze zijn net zo sierlijk of zelfs sierlijker dan in het echt. Prachtige krullen verfraaien bijvoorbeeld onze viool. Maar we hebben ook muziekinstrumenten die echt geluid maken. Kijk snel bij onze magische cello.

Ga book nooken met je moeder als persoonlijk cadeau voor Moederdag!

Wat? Book nooken, wat is dat? Een book nook is een houten bouwpakket met een tafereeltje dat je tussen je boeken zet en diepte aan je boekenkast geeft. Een moederdagcadeau hoeft niet alleen materialistisch te zijn, samen iets maken is qualitytime! Knutsel samen de book nook het Garden House, ga dus book nooken!

Moederdag cadeaus met honderden leuke details in miniatuurhuisjes

Een miniatuurhuisje is een diorama oftewel een miniatuur tafereeltje. Het kan een woonkamertje zijn of een keuken. Maar ook erg leuk, een groenteboer, boekenwinkel of café. Bij zo'n houten bouwpakket zet je 99% van de voorwerpjes zelf in elkaar. Geef je moeder bijvoorbeeld het Slow life Café Nr. 17. Echt superschattig gedetailleerd.

Een decoratief moederdag cadeau? Geef een sprookjesachtige koets!

In iedere moeder schuilt nog steeds dat romantische prinsesje. In je hoofd word je immers niet ouder. We weten daarom zeker dat ook jouw moeder deze decoratieve koetsjes supertof gaat vinden. Ze zijn trendy en passen in ieder interieur. Sommige maken zelfs muziek! We hebben er meerdere. Bekijk daarom onze Stagecoach eens.

Geef een persoonlijk cadeau voor Moederdag, zoek een lied uit dat ze leuk vindt

Een liedje? Uit een houten bouwpakket? Ja, tot onze cadeaus voor Moederdag behoren zeker muziekdoosjes. Allemaal hebben ze een andere decoratie en hun eigen beroemde muziekje. “Memory” van Barbara “Barbra” Streisand uit de musical Cats klinkt bijvoorbeeld uit de orrery oftewel zonnestelsel, het muziekdoosjes Starry Night.

Geen een moederdag cadeau om je vingers bij af te likken!

Dat kan een lekkere doos bonbons zijn. Of doe eens origineel en geef de chocoladefabriek als persoonlijk cadeau. Deze geweldige houten knikkerbaan voor volwassenen stikt van de heerlijke details. Met recht een zalig project! Het heeft ledverlichting die je moe zelf inbouwt. Geniet van de taartjes van deze chocoladefabriek.

De meest schitterende cadeaus voor moederdag laten de tijd stilstaan

De tijd dat je moeder met het houten bouwpakket bezig is, zal ze de wereld om zich heen vergeten en helemaal lekker ontspannen. Dat komt natuurlijk mooi uit bij onze houten klokken. De klokken zijn supertrendy, passen in alle interieurstijlen en werken nog echt ook! Bij de houten pendule zie je alle tandwielen draaien!

Moederdag cadeaus mogen best een technische uitdaging zijn!

Een heel persoonlijk cadeau is iets waarbij je moeder echt haar grenzen mag gaan verleggen. Daar hebben wij technische bouwpakketten voor. Dat klinkt eng, maar iedereen kan het maken omdat de elektronische onderdelen niet gesoldeerd hoeven te worden, maar met stekkertjes werken. Kijk eens bij onze roze vlinder die met zijn vleugels kan klapperen.

Cadeau voor Moederdag waarmee je kaartjes kunt drukken?

Jawel, ook dat kun je zelf bouwen. Houdt jouw moeder van bijvoorbeeld scrapbooking of maakt ze graag zelf kaartjes? Dan kan ze nu eerst een DIY drukpersje zelf bouwen. Het is werkelijke een pareltje onder onze houten bouwpakketten. Zet zelf je rubberen elementen en letters erin om klein drukwerk te maken als je pers klaar is.

Geef haar een vitrine cadeau voor moederdag om haar bouwwerkjes in te zetten

Heeft je moeder al meer van onze houten bouwpakketten gemaakt? Dan weet ze als geen ander dat het afstoffen ervan een lastig klusje kan zijn. Ook kunnen miniaturen beschadigen wat natuurlijk eeuwig zonde is van haar werk. Al deze problemen zijn over met onze fraaie DIY vitrines.

Heb jij je perfecte moederdag cadeau voor jouw moeder al gevonden? Vast wel, denken wij. Op onze site staan echt tientallen persoonlijke cadeaus om haar mee te verrassen. En denk eraan dat als je boven de 20€ bestelt, betalen wij je verzendkosten! En voor 3 uur besteld, is mogelijk morgen al in huis!

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!