Wat? Hebben jullie een rijdende postkoets om te knutselen met hout? Kan dat?

Wat we al zeiden je kunt alles van hout knutselen wat je maar wilt. Je kunt statische modellen maken, maar ook bouwpakketten waar van alles aan of in beweegt. En het is niet eens veel moeilijker! Dit bouwpakket knutselen volwassenen in een dagje in elkaar. Ga de postkoets knutselen met hout!

Knutsel met hout je eigen superstoere tafel flipperkast voor extra speelplezier

Dit is een typisch bouwpakket om te knutselen voor volwassenen. Dit is echt het toppunt van 3D knutselen. Niet alleen krijg je hout, maar ook de elektronische elementen om licht, geluid en de puntentelling te verwezenlijken. Dit pakket is gaaf als decoratie, maar met een flipperkast ga je natuurlijk spelen en winnen.

Kun je zelf mooie kaartjes drukken door te knutselen met hout?

Ja, dat kan! Je gaat het bouwpakket daarvoor van hout knutselen, dan heb je dubbel plezier van je modelbouwhobby. Wil je leuke kaartjes bij cadeaus doen, aan bossen bloemen hangen of in je scrapbook gebruiken door lekker creatief te knutselen? Klik dan nu op de link naar onze houten drukpers!

Ik zoek sierlijke decoraties voor in huis om te knutselen met hout

Dat kan. We hebben erg veel prachtig versierde bouwpakketten en bij ons knutselen volwassenen deze bouwpakketten met hout. Hoe leuk is het niet om zelf je homedeco te maken? Naast fraai, kunnen veel bouwsets ook muziek maken en soms hebben ze lampjes! Neem nu de victoriaanse lantaarn, ons toppertje van elegantie.

Ga een echte kermis met licht en geluid knutselen met hout

Sommige mensen gaan alleen naar de kermis voor suikerspinnen, maar de meeste mensen gaan voor de sfeer, de muziek, het licht, de thrill. Dit kun je ook allemaal in huis halen en ga zelf 3D knutselen. Want er is een hobby waarbij knutselen volwassenen samenbrengt: modelbouw. Maak nu van onze kermisattracties de Tilt-a-Whirl!

Creatief knutselen met hout, bouw je eigen werkplaats

Naast vele 3D knutsels, kun je ook een huis knutselen. Of een huisje dan, want het gaat om miniaturen van hout. Daar kun je je een gezellig restaurantje bij voorstellen, maar we hebben ook stoere bouwpakketten om van hout te knutselen, zoals een workshop waar je autobanden kunt wisselen in onze garage!

Vrolijke “Lunchboxen” van hout knutselen van Robotime

We zetten lunchboxen even tussen haakjes omdat je wel boxen gaat knutselen met hout, maar daar kun je geen brood in doen. Het zijn namelijk gezellige miniatuurtafereeltjes ín lunchboxen. Een bakkerijtje en een melkwinkel. Vaak knutselen volwassenen met kinderen om in huis te knutselen. Bekijk hier bijvoorbeeld Teddy's Breadbox en de Strawberry Milkbox.

Van boom naar hout, van hout naar boek; knutselen met hout

In welke winkel vind je de meeste bomen? Niet in een bloemenzaak, maar in de boekenwinkel. Ga creatief knutselen en boekjes maken die je in de miniatuur bookshops kunt neerzetten. En we hebben veel boekenwinkeltjes om in huis te knutselen voor volwassenen. Kijk maar eens bij de Freetime Bookshop!

Knutselen met hout, een budgetvriendelijke uitlaatklep voor volwassenen

Veel van onze houten bouwpakketten zijn speciaal ontworpen voor knutselen volwassenen. De onderdelen zijn klein en minder geschikt voor kinderen. Ga bijvoorbeeld een huisje knutselen waarin je tientallen miniatuur details verwerkt. 3D knutselen krijgt zo een heel nieuwe diepte. Je maakt bijvoorbeeld jampotjes in een vitrine in je nieuwe schattige Sweet Jam Shop.

Je ziet het, knutselen met hout kan simpel of uitgebreid, moeilijk of makkelijk en groot of klein zijn, dus doe mee met het creatief knutselen van de eeuw.

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!