Waar vind je leuke knutsel ideeën? Bij Robotime Nederland natuurlijk!

Knutsel ideeën zijn niet altijd even makkelijk om te verzinnen. Soms loop je op een hobbybeurs ineens tegen iets aan waarvan je denkt, goh dat is leuk, dat wil ik ook proberen. Of je surft op internet en je vindt ineens precies dat knutsel idee volwassenen dat bij jouw past. Snuffel daarom eens bij onze houten bouwpakketten.

Hét knutsel idee van de eeuw, de book nook!

Say what? Jawel, de book nook. Als er onder de hobbyisten iets trendy is, dan is het wel de book nook. Dat is een tafereeltje als in een soort kijkdoos. Je maakt het met ons bouwpakket van hout en als hij klaar is, past hij precies tussen je boeken! Hoe origineel is dat? Maak bijvoorbeeld ons Book nook Magic House.

Wil je nog zo'n gaaf knutsel idee in een book nook?

Want we hebben veel book nooks om uit te kiezen. Ze kunnen ook dienst doen als boekensteunen aan het einde van een rij boeken. Omdat het ook sfeerlampen zijn, staat dat erg leuk. Neem dezelfde aan iedere kant voor een mooie symmetrie of juis twee verschillende. Ons leukste knutselidee daarvoor is de book nook Time Travel.

Knutsel ideeën om te knutselen met hout

Wij hebben nog meer ideeën voor knutselen. Wat erg populair is in ons assortiment, zijn de miniatuurhuisjes. Van houten platen klik en lijm je een huisje in elkaar volgens onze bouwtekening. De inrichting maak je op dezelfde manier van voorgevormde onderdelen en soms kant-en-klare voorwerpjes. Zo ga je supergedetailleerd werken en maak je bijvoorbeeld het gezellige boekenwinkeltje op de hoek.

Knutsel ideeën voor de leukste cadeaus

Geef iemand eens een leuke uitdaging cadeau! Je kunt een survival cadeau doen, het is de herinnering die telt. Maar wat als er na de uitdaging ook nog een tastbaar en decoratief item overblijft? Dát geef je cadeau met een houten bouwpakket van Robotime.nl. Onze ideeën voor knutselen vind je bijvoorbeeld bij knutselpakketten volwassenen.

Ideeën voor knutselen als je het niet meer weet

Op onze site vind je honderden leuke knutsel ideeën voor als je zelf even geen inspiratie hebt. Geef je hobby een nieuwe kick met bijvoorbeeld het bouwen van miniatuurhuisjes. Behalve een fijne tijd met ontspannen hobbyen heb je erna een geweldig leuk tafereeltje in huis staan. Haal bijvoorbeeld buiten naar binnen met Mr. Millers tuin.

Ik zoek vooral vrolijke knutselideeën …

Dan bij je bij ons aan het goede adres. Het vrolijkste knutsel idee voor volwassenen is ongetwijfeld iets met bloemen. Behalve dat we houten bloemen hebben, kun je ook een tafereeltje met bloemen maken. We noemden al een achtertuintje maar we hebben ook meerdere bloemenwinkels. Emily's Flowershop is erg leuk om te knutselen met hout.

Zoek je knutsel ideeën voor op de camping?

Want knutselen voor volwassenen kun je ook op je vakantie doen. Lekker in je caravan of op het zitje voor je tent. Je hebt namelijk geen elektra of elektrisch gereedschap nodig bij het bouwen van onze houten bouwpakketten. Een leuk knutselidee voor op de camping is dan natuurlijk een caravan knutselen: onze ontzettend leuke Happy Camper!

Knutsel ideeën om samen te maken

Het leuke van deze ideeën om te knutselen, is dat je ze samen kunt maken. Miniaturen hebben zoveel spulletjes om te maken! De een maakt de tafel, de ander de stoel. De een maakt de bloemetjes de ander de planten. Houd je niet zo van de bovengenoemde miniaturen? Kijk dan eens bij onze ROKR Scale Model Vehicles Series van Robotime!

Kortom, inspiratie voor leuke knutsel ideeën krijg je bij ons op Robotime.nl

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!