Weg met saaie relatiegeschenken voor klanten of personeel!

Waarom laat je op je relatiegeschenken je bedrijfslogo drukken? Juist ja, om te zorgen dat je klanten of je personeel, jouw bedrijf herinneren. Wat nu, als je een origineel relatiegeschenk, kerstpakket-cadeau of een giveaway kunt geven, dat zó origineel is, dat je dat logo niet nodig hebt? Zúlke originele relatiegeschenken dat mensen zich altijd zullen blijven herinneren van wie ze dat gave cadeau gehad hebben. Wij hebben die originele relatiegeschenken voor jou … Bouwpakketten!

Stimuleer de creativiteit van je werknemers met originele relatiegeschenken

Bouwpakketten? Ja echt, je weet niet half hoe leuk mensen het vinden om zelf iets met hun handen te maken. De hype die bouwpakket heet, is dé trend onder volwassenen. We hebben het niet over die plastic onderzeeboot in elkaar lijmen en erna minutieus te moeten verven. Nee, wij hebben milieuvriendelijke en duurzame houten bouwpakketten van Robotime-ROKR, die je zonder lijm en verf bouwt en in een paar uur in elkaar klikt! Denk aan decoratieve vintage en technische modellen, zoals bijvoorbeeld echt werkende klokken, muziekdozen of grammofoons. Zelf bouwen stimuleert de creativiteit van je werknemers! Ontzettend leuk om met teambuildinguitjes te doen. En is het niet grappig om voor originele relatiegeschenken in de bouw, bouwpakketten te geven?

Origineel relatiegeschenk idee en kerstpakket-cadeau voor een blijvende indruk

Sinterklaas cadeaus, kerstpakketten, eindejaarscadeaus, jubilea, giveaways, teambuilding-items en originele relatiegeschenken in de vorm van bouwpakketten kun je bij ons tegen gunstige groothandelprijzen bestellen. We kunnen het personaliseren, leveren maatwerk bij grote aantallen en kunnen het zelfs individueel bij je medewerkers laten thuisbezorgen.

Houd je personeel gemotiveerd met een origineel relatiegeschenk, geef ze een bouwpakket waar ze nog lang over zullen praten.

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!