Milieuvriendelijke modelbouw boot van hout voor trendy decoratie in huis

Veel modelbouw van schepen en boten, is van plastic. Dat kan best handig zijn, maar modelbouw hout is milieuvriendelijker. Een modelbouw schip ziet er van hout ook authentieker uit omdat boten veelal in werkelijkheid ook van hout zijn. Kijk maar eens bij ons schitterende piratenschip, modelbouw voor volwassenen is supertrendy!

Hoe maak ik een houten modelbouw auto van Robotime?

Bijna al onze bouwsets werken met een doordruk- en kliksysteem. Dat wil zeggen, met laser hebben we triplexplaten voorgesneden. De onderdelen druk jij uit deze boards zonder te zagen. Erna klik of schuif je ze in elkaar met gaten en nokken. Wat denk je bijvoorbeeld van onze modelbouw hout vintage auto?

Na boten en auto's, budgetvriendelijk modelbouw vliegtuig van hout

Zo'n bouwpakket modelbouw is een statisch model dat je neer kunt zetten als decoratie. Nog leuker is het om hem met transparant visdraad op te hangen zodat je de illusie wekt dat je vliegtuig echt kan vliegen. Wij hebben bijvoorbeeld een modelbouw hout Fokker driedekker uit de Eerste Wereldoorlog. Een must-have!

Kun je hout buigen voor een modelbouw truck van modelbouw hout?

Met modelbouw hout voor volwassenen kun je in feite alles maken wat je wenst. Wij maken het makkelijk met onze bouwpakketten van Robotime. Maar hout rond buigen? Moet ik het dan weken in water? Nee, met speciale laserinsnijdingen ga jij zelf het hout buigen van deze gave Amerikaanse truck.

Van statisch naar mechanisch, de modelbouw tractor

Nog leuker dan stilstaande statische houten modellen zijn natuurlijk onze bewegende modellen. Bij deze houten modelbouw voor volwassenen kunnen de voertuigen écht rijden. Je windt ze op met een veer die vervolgens de energie op houten tandwielen overbrengt. Een en ander zet zich in gang en je hebt bijvoorbeeld een supercoole rijdende tractor.

Zelfrijdende modelbouw hout, bouw een modelbouw motor

Ja, dan moet ik hem zeker zelf duwen en dan valt hij om. Nee, echt, deze Harley Davidson toermotor bouw jij helemaal van modelbouw hout en tandwielen. Je windt hem op met een veer en hij rijdt zelf een paar meter. Omdat deze motor superstabiel is, valt hij tijdens het rijden niet om!

Hebben jullie houten modelbouw treinen?

Jazeker, we hebben zeer gedetailleerde houten modellen van stoomlocomotieven. Zo'n modelbouwpakket is bewerkt met laser waardoor alle fraaie versieringen die een stoomloc heeft, nauwkeurig zijn nagebootst. We hebben een fraai opengewerkte versie. Daarnaast hebben we ook een versie die met een opwindveer kan rijden en waarvan de aandrijfstangen echt werken. Bekijk hier je nieuwe locomotief.

Raadsel: wat moet bewegen om niet stil te staan? Onze modelbouw klokken!

Naast bewegende voertuigen hebben we ook echt werkende klokken van modelbouw hout. Dit is modelbouw voor volwassenen, de ingenieuze raderwerken die Robotime verwerkt in modelbouw klokken vereisen concentratie. Stel je eens voor hoe de modieuze kleuren en schitterende details aan jouw muur staan met onze Romantic Notes clock!

En instrumenten van modelbouw hout bewegen die dan ook?

Ja, zelfs dat kan! We hebben een grote collectie statische muziekinstrumenten die erg fraai zijn om neer te zetten. Het mooist staan ze in een vitrine. Maar … we hebben ook muziekinstrumenten waarvan de onderdelen magisch zelf bewegen. Kijk maar bij onze categorie instrumenten en ontdek waarom deze houten modelbouw beweegt.

Echte modelbouw hout voor volwassenen om mee te schieten

Als je met tandwielen bovenstaande houten modelbouw kunt laten functioneren, dan moet het niet zo moeilijk zijn om wapens te kunnen laten afvuren. Natuurlijk doen we dit niet met kogels of met scherp maar met pingpongballen en elastiekjes. We hebben een collectie legendarische wapens waar jij zeker vindt wat je zoekt.

Zoek je een uitdaging? Technische modelbouw hout is het antwoord

Hoe leuk is het niet om je technische kennis praktisch toe te passen in modelbouw hout? Een perfect voorbeeld van onze technische modelbouw is een zeer fraai bouwpakket modelbouw waar je door radertjes handmatig in werking te zetten, daadwerkelijk een eindproduct creëert. We hebben het over onze geweldige printing press!

Een elektrisch modelbouwpakket, het ultieme cadeau!

Als je het nog een tandje hoger wilt tillen dan handmatig de modellen op te winden, dan ga je elektrisch. We hebben talloze modelbouw hout die werken op batterijen. Verwen jezelf eens of weet je iemand die het leuk vindt met technische zaken bezig te zijn, scrol dan snel door onze categorie elektrische sets.

Te technisch? Maak dan modelbouw hout van dieren

Ben je niet zo van de tandwielen, raderwerken en technische dingen? Dan hebben we naast de statische voertuigen ook bijvoorbeeld grappige, mooie en elegante dieren. Sommige zijn ze naturel, andere zijn al gekleurd. Kijk maar eens bij onze stoere Warbeast serie!

Genoeg gepraat, ga vlug aan de slag met onze houten modelbouw.

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!