Naast alleen statisch van hout, denk aan onze decoratieve sets, hebben we ook bouwpakketten van hout waar beweging in zit. Dat vind je bijvoorbeeld bij onze klokken, knikkerbanen, voertuigen en de bouwsets uit de categorie ontdekking. Wil je dat je miniatuur bouwpakket jouw kamer 's avonds gezelliger maakt met een lampje, dan kijk je eens bij de book nooks, architectuur en elektrische sets. Heb je wel zin in een muziekje, dat zit je goed bij onze instrumenten en natuurlijk de muziekspeeldozen. Wil je alles tegelijk, dan is er maar een oplossing, dan ga je naar de kermis waar alles draait, muziek maakt en licht geeft! Veel van onze houten bouwpakketten volwassenen zijn ook al voorgekleurd, maar lekker creatief verven mag altijd natuurlijk.

De mooiste trendy houten bouwpakketten? Die vind je bij ons!

Het fraaie van de combinatie lasertechniek en hout is dat je bouwpakketten van hout verschrikkelijk mooi en uiterst precies kunt bewerken. Dit levert echt heel sierlijke DIY-projecten op. We hebben zodoende bijvoorbeeld vintage klokken, muziekdoosjes en muziekinstrumenten. Maar ook waar nauwkeurigheid geboden is, komt laser van pas, zoals bij mechanische houten bouwpakketten voor volwassenen. Wil je het neusje van de zalm? Dan maak je een schitterende flipperkast of een drukpers!

Gezellig gekleurde houten bouwpakketten volwassenen knutselen

Veel van onze modelbouw hebben we naturelkleurig gehouden. Niet alleen is dit superhip, het geeft je ook de mogelijkheid zelf je eigen creatieve ideeën erop los te laten, door te verven. Maar we hebben ook veel houten bouwpakketten die we al voor je gekleurd hebben. Denk hierbij aan onze uitgebreide collectie book nooks. Dat zijn tafereeltjes die je tussen je boeken zet. Of wat dacht je van onze engineering series met reality kleuren of de chocolate factory met lekkere fancy kleurtjes. Al deze bouwpakketten hout komen jouw interieur opvrolijken met hun kleuren.

Budgetvriendelijke miniatuur houten bouwpakketten om cadeau te geven

Vraag jij je ook altijd af wat je die en die nu weer eens voor zijn verjaardag moet geven? Dat probleem is nu voorbij met onze zeer betaalbare bouwpakketten van hout van net over de 10 euro. Wat vooral fijn is, is dat meestal alles wat je nodig hebt ook in de bouwdoos zit, zodat je niet meer naar de winkel hoeft. We hebben geweldige retro voertuigen waaronder koetsen, erg fraaie architectuur van over de hele wereld, schitterende muziekinstrumenten en natuurlijk dieren in onze houten bouwpakketten!

Bewegende, mechanische en elektrische houten bouwpakketten gevorderden

Van alle houten bouwpakketten die we hebben, zijn degene die bewegen nog wel het meest verbazingwekkend. Kun je je voorstellen dat met je met houten tandwielen jouw bouwpakketten van hout kunt laten draaien? Het kan echt! Ga spelen met coole knikkerbanen waar je met radertjes de knikkers omhoog draait of kijk eens naar onze vintage wapens of ontdek onze houten bouwpakketten volwassenen in de categorie ontdekking. Maar ook de gaafste elektrische bouwpakketten van hout vind je bij ons bijvoorbeeld op de kermis. En stiekem niet van hout, hebben we ook geweldig bewegende insecten

Wat je ook kiest, we weten zeker dat je enorm veel voldoening haalt uit het bouwen van houten bouwpakketten!

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!