Het gezelligste kerstcadeau maak je zelf

Kerst is bij uitstek een gezellige tijd. Gezelligheid staat bovenaan ieders verlanglijst en dat bieden wij met onze bouwpakketten. Zo hoeft een bouwpakket niet per se kerstig te zijn, om het toch gezellig te hebben! Gezelligheid is ook samen, met bijvoorbeeld de kinderen, een bouwpakket maken op kerstavond. Lees voor fijne fun-idees snel verder!

Sneeuw en kerst met cadeaus voor iedereen

Met kerst is sneeuw het leukst. Lekker knus binnen als het buiten guur en koud is. Maar door de klimaatopwarming, helaas geen sneeuw! Haal dan de sneeuw in huis, met superleuke kersttafereeltjes in onze specifieke kerstbouwpakketten als bijvoorbeeld Christmas Town, For My Dear en Snow House. Wedden dat het in de smaak valt?

Geen sneeuw? Zulke kerst cadeaus hebben we ook!

Natuurlijk hoeft het niet altijd bedekt te zijn met sneeuw. Je kunt juist vooruitkijken naar een ander jaargetijde of andere sfeer. Jij kent de ontvanger het best, dus zoek iets dat bij die persoon past. Stoer of schattig, makkelijk of moeilijk, voor groot of klein, in onze grote selectie vind je het.

Kleine miniatuur kerstcadeautjes zijn budgetvriendelijk

We hebben van Rolife kerstcadeautjes die je in een paar uur af hebt. Want Kerstmis gaat toch het meest om de gedachte met leuke cadeautjes voor kerst. Leef je in in een ander en verwen die persoon. Houden zij van fröbelen en knutselen? We hebben schattige ieniemienie-huisjes van 12 centimeter met sneeuw op het dak.

Houten auto's, boten en dino's als kerst cadeau

Zoek je stoere bouwpakketten? Dan hebben we kleine kerstcadeautjes in de vorm van voertuigen, vaartuigen, vliegtuigen en dinosaurussen. Tik in de zoekbalk op onze site maar in wat je zoekt en je vindt tientallen voorbeelden. De meeste kunnen echt rollen en een aantal beweegt uit zichzelf als je ze opwindt zoals het air vehicle.

Makkelijke kerst cadeaus om in elkaar te klikken

De meeste van onze kerst cadeaus zijn perfect om met meer personen te maken. Over het algemeen hoef je geen lijm te gebruiken en niet per se te verven. Dat is ideaal rond de kerst wanneer je geen extra geknoei wilt. Wat dacht je van onze vintage car met gitaar op het dak?

Leukste kerst cadeau ooit, miniatuurhuisje, miniatuurwinkeltje en miniatuurrestaurantje

Met kerst gaan veel mensen uit eten. Of ze laten thuisbezorgen. En als je nu gewoon een heel restaurant in huis haalt? Met Rolife kan dat! Alles in zo'n tafereeltje maak je met materialen uit het bouwpakket. Bordjes met eten, glazen met drankjes zelfs kersttaarten tover jij op tafel met de theesalon.

Unieke en zeer luxueuze kerst cadeaus

Dat zou je misschien niet verwachten dat je met een houten bouwpakket ook echte luxe cadeaus voor kerst hebt. En toch is het zo. Van ROKR hebben we mooi gedetailleerde bouwpakketten van hout. Het zijn grote bouwpakketten, qua afmeting en het aantal puzzelstukken. Een heerlijke uitdaging voor de liefhebber is bijvoorbeeld de Mechanical Orrery.

Het ideale houten kerstcadeau, beweegt en heeft muziek en licht

Ja, echt! Met houten of kunststof tandwielen, met elektronische muziek of met muziekharpjes en met ledverlichting. Alles zit in de doos, jij drukt het alleen nog maar uit houten platen en klikt het in elkaar. Klinkt dat als muziek in je oren? Kijk dan eens naar onze zweefmolen.

Kerst cadeaus met een twist voor de echte verrassing

Natuurlijk is het hartstikke leuk om een houten bouwpakket met kerst cadeau te doen. Maar nóg leuker is de bouwset zelf te maken, er iets in te verstoppen, het mooi in te pakken en dát dan cadeau te doen. Denk aan bouwpakketten met stiekeme, verborgen vakjes zoals ons prachtig versierde kluisje.

Of geef jezelf een kerst cadeau cadeau! Wat je ook kiest, we wensen je een fijne kersttijd!

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!