Een wereld vol avontuur met ROKR om op ontdekking te gaan

Wil jij de wereld om ons heen beter leren kennen? Bekijk dan eens ROKR's serie Curious Discovery waarin echt werkende wereldbollen, planetaria en verrekijkers zijn opgenomen. Of trek eropuit met je stoere Harley die zelfstandig kan rijden. Neem de stoomloc naar onbekende bestemmingen of zweef met je zeppelin over de zeven zeeën.

ROKR brengt kleur in je leven! Of kleur je leven zelf.

Je kunt onze naturelkleurige bouwsets verven natuurlijk of fleur je kamer op met vrolijk of mooi voorgekleurde houten bouwpakketten van ROKR. Ga voor de bouwvoertuigen van de gele engineering serie. Erg fraai met trendy bescheiden kleuren zijn onze klokken.

Houd jij van tandwielen en mechanica? Wat toevallig, ROKR ook!

ROKR heeft veel coole muziekspeeldoosjes gemaakt. Wat dacht je van een postkoetsje dat vanzelf gaat rijden als de muziek gaat spelen, spooky! Ook magisch is de strijkstok van de cello die zelf speelt. En in de Starry night zitten lekker veel tandwielen voor jou om te bouwen.

ROKR niet alleen houten, maar ook supercoole metalen bouwpakketten

In de uitgebreide collectie van ROKR vinden we niet alleen houten bouwpakketten, maar ook bouwsets van andere materialen. We hebben daarbij spannende insecten die flapperen met hun vleugels zoals de scoutbeetle en de blauwe vlinder. Wat ze allemaal gemeen hebben? Ledlichtjes die je zelf inbouwt.

Leuke spellen met ROKR, wie wint?

Wat is er gezelliger dan een tafelspel met het gezin? Niets toch? Ga daarom de flipperkast bouwen. Je gaat hem eerst samen met zijn allen bouwen. Daarna ga je voor de highscore op deze pinball die de score bijhoudt, met bijbehorend muziekje en lampjes. Een andere vorm van gezellig familievermaak zijn de knikkerbanen.

Stem af op ROKR met STEM-bouwpakketten

Kinderen leren spelend en spelen lerend. Daar zijn STEM-bouwpakketten uitstekend voor. STEM betekent Science, Technology, Engineering, Mathematics (Wetenschap, techniek, bouw- en wiskunde). Ook ROKR heeft van zulke bouwsets waar kinderen door te bouwen leren hoe techniek werk en hoe leuk het is om zelf iets te bouwen.

Wat je ook kiest, je tijd met ROKR gaat onvergetelijk zijn!

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!