Miniatuurhuizen kunnen gehele huizen zijn, zoals een poppenhuis, maar dan zonder popjes. Ook worden hieronder miniatuurkamers, restaurants & cafés en winkeltjes gerekend. Ze hebben allemaal twee dingen gemeen, jij maakt ze zelf van onze bouwpakketten en je raakt niet uitgekeken op de meubeltjes, prullaria, bloemen, boeken, servies etc. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben, het is heerlijk verslavend!

Gedetailleerde extra-kleine miniatuurhuisjes waar je je eigen creativiteit op los kunt laten

Oh die details! Je blijft kijken naar zo'n heerlijk miniatuurhuisje. Iedere keer ontdek je weer nieuwe voorwerpjes, ook al heb je het zelf gemaakt. Aan een huisje in het miniatuur kun je zelf je eigen draai geven en je kunt het inrichten zoals jij dat wilt. Wil je een creatief project om je vrije tijd door te brengen? Overweeg dan om een DIY miniatuur huisje te bouwen! Met een houten bouwpakket kun je je eigen kleine wereld creëren. Maak bijvoorbeeld het Taste Life-keukentje, de bubbelbad badkamer of de kinderkamer van Childhood Toy House!

Sfeervolle ledlampjes in budgetvriendelijke miniatuurhuisjes voor extra gezelligheid in huis

Het bouwen van een miniatuur huisje met een houten bouwpakket is een leuke en ontspannende activiteit. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten terwijl je elk detail van je huisje in elkaar zet. Van de meubels tot de decoraties, je hebt de volledige controle over hoe jouw miniatuurwereld eruit gaat zien. En vooral leuk is dat ze 's avonds als lamp dienen en een betoverende sfeer creëren. Haal magie in huis met Kiki's Magic Imporium, zet de bloemetjes buiten met Cathy's Flowerhouse of ga koffie drinken in het café op nr. 17.

Vintage DIY miniatuurhuisjes in Book nooks om je boekenkast op te leuken

Een van de grootste voordelen van het gebruik van een houten bouwpakket is de kwaliteit van de materialen. Hout is duurzaam en gemakkelijk te bewerken, waardoor het ideaal is voor het maken van gedetailleerde miniaturen. En die hebben we voor jou in de vorm van tafereeltjes in diorama's in book nooks. Niet één scène zoals een miniatuurrestaurantje, maar een heel verhaal dat zich afspeelt in een scène. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Sunshine Town of reis mee naar Sakura Densya of ga terug in de tijd met onze retro stoomlocomotief in Time Travel.

Voor beginnende modelbouwers, extra stevig en makkelijk, miniatuurhuisjes van kunststof

Met een DIY miniatuurhuisje kun je je eigen unieke verhaal vertellen. Om met deze leuke hobby te beginnen hebben we supermakkelijke klik bouwpakketten. Je hoeft niet te lijmen, niet te verven en niet te zagen of knippen. En toch heb je met een middagje een geweldig huisje in miniatuur neergezet. Het leuke van deze serie is, dat je ze per stuk kunt stapelen tot een hele flat of winkelcentrum! Spaar ze allemaal, start met de Fascinating bookstore, breid uit met Joys bubble tea en top af met bijvoorbeeld het Daily inspiration café.

Kort en goed, je gaat iets unieks creëren met miniatuur huisjes waar je trots op bent!

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!