Het ultieme betaalbare surprise cadeau? Een DIY houten bouwpakket!

Eigenlijk zou je het gezicht van de ontvanger moeten filmen als hij jouw surprise cadeau openmaakt. Verrassing, verbazing en eigenlijk wil men dan gelijk beginnen, want iedereen wil zo'n uitdaging graag aangaan. Neem bijvoorbeeld onze prachtige book nook Falling Sakura! Gezellige kersenbloesemtijd met verlichting om tussen de boeken te zetten.

Wil jij indruk maken met een uniek surprise cadeau?

De reactie op je surprise cadeau gaat waarschijnlijk van, huh? Naar, o wauw! Misschien wat aarzeling omdat men denkt dat het moeilijk is, maar dat is het niet! Afhankelijk van welk houten bouwpakket, kan iedereen vanaf 12 dit maken. Zo is onze houten knikkerbaan Marble Climber een leuk knutselpakket voor kinderen.

Ontdek het leukste surprise cadeau voor kinderen, vol avontuur!

Natuurlijk kun je kinderen ook verrassen met een surprise cadeau, bijvoorbeeld als het ergens goed zijn best voor heeft gedaan. Kinderen zijn zo onbevangen en blij met verrassingen! Doe daarom een miniatuur tafereeltje cadeau. Een heel gedetailleerd bakkerijtje in een lunchpakket. Zelf alles in elkaar zetten, doen ze met Teddy's lunchbox.

Geef een mechanisch surprise cadeau als presentje, succes verzekerd

Een houten bouwpakket is uiteraard al supergaaf, maar als het ook nog kan bewegen, is de verrassing van jouw surprise cadeau extra groot. Door de listige radertjes en slimme foefjes beweegt het echt. Geef dansende paardjes op een gezellig muziekje met de romantische carrousel en de dank zal extra groot zijn!

Verras met een elektronisch surprise cadeau, intrigerend en fascinerend

Niet alle Robotime bouwpakketten zijn houten bouwpakketten. We hebben ook constructiesets waar de onderdelen van kunststof en metaal zijn. We hebben een serie griezelige, stoere en mooie insecten die met hun vleugels kunnen klapperen. Ze worden elektronisch aangestuurd en dat kan iedereen bouwen. Neem eens een kijkje bij een van onze fraaie vlinders.

Ga voor een exclusief surprise cadeau, geef iets bijzonders …

Als je dan écht wil verrassen met surprise cadeaus, pak dan eens flink uit en geef een houten bouwpakket van een kermisattractie cadeau! Dit zijn exclusieve bouwpakketten met veel kleur, beweging, licht en geluid, zoals het hoort op een kermis. Bekijk onze Tilt-a-Whirl eens! Dat is nog eens een binnenkomer!

Een decoratief surprise cadeau geeft flair aan ieder interieur!

Wil je nu eens een echte eyecatcher die in iedere woninginrichting schitterend staat? Dan verras je iemand met een surprise cadeau dat neutraal overal past, zoals een wereldbol. En zeker als die wereldbol dan licht geeft als sfeerlamp, zoals onze Luminous Globe, dan kun je echt wel van een verrassing spreken.

Dus als je wilt verrassen, geef dan een houten bouwpakket als suprise cadeau.

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!