Geeft haar niets, dan verrast ge haar het meest

Nou, daar zijn we het niet mee eens. Veel vrouwen zijn al niet meer verrast als hun partner alweer met lege handen thuiskomt op hun jaardag. Dus geef juist wel een surprise cadeau en dan natuurlijk een verrassend bouwpakket. In het geval iemand al modelbouwer is, weten we zeker dat hij oprecht verrast zal zijn met een bouwpakket uit ons assortiment. Modelbouwen is namelijk een heerlijke verslaving en van bouwpakketten kun je nooit genoeg hebben. In het geval dat iemand nog nooit een bouwpakket heeft gemaakt, is de verrassing compleet. En wedden dat jij het leukste surprise cadeau aller tijden hebt gegeven?

Voor welke gelegenheden geef je surprise cadeautjes?

Dat is een hele lijst van gelegenheden, we noemen er een paar met bijbehorende bouwpakketsuggesties:

Natuurlijk hebben we ontzettend veel leuke bouwpakketten die je op de persoon en zijn situatie kunt toespitsen, bijvoorbeeld bij: trouwerij, huwelijksdag, mooi rapport, Valentijnsdag, kerst en natuurlijk sinterklaas. Voor sinterklaas hebben we trouwens een blog vol met ideeën voor cadeautjes voor volwassenen en voor kerstcadeaus lees je hier tips.

Leuke surprise cadeautjes!

Verrassing! Wat is er leuker dan iemand te verrassen met een cadeau dat hij of zij niet verwacht? Twee leuke surprise cadeautjes geven, natuurlijk. En dan geef je vanzelfsprekend bouwpakketten die bij elkaar passen uit een serie, bijvoorbeeld: Rolife Leisure Time Serie, Book Nook serie of de Marble Run serie.

Of doe eens gek en geef jezelf een surprise cadeau. Je neemt een getal onder de tien en schrijft dat op. Je klikt onze site open en telt de plaatjes op de openingspagina tot je op dat getal zit, niet smokkelen, en hop dat leuke surprise cadeautje stop je in je mandje. En echt, ze zijn allemaal geweldig, je kunt het niet fout doen!

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe (nooit meer dan eens per maand) sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!