Lees hier onze suggesties, want prachtige cadeaus voor meisjes wachten op je!

Voor meisjes vanaf 8 jaar kunnen we onze dierenserie aanbevelen. De meeste van deze houten bouwpakketjes hebben niet zo heel veel stukjes en zijn daarom goed om te leren modelbouwen. Je drukt stukken uit platen en schuift ze ineen. Bekijk bijvoorbeeld onze grappige Panda. Een geweldig leuk bouwpakket.

Wow! Verras je prinsesje met de perfecte meisjescadeaus …

Wordt jouw meisje 10 jaar, dan vindt ze vast poppenhuizen leuk. Wij hebben gedetailleerde DIY miniatuurhuisjes met piepkleine spulletjes. Veel kastdeurtjes kunnen open en dicht en je kunt echt voorwerpjes in de kastjes plaatsen. Zo'n kunststof huisje klik je eenvoudig in elkaar. Kijk hier eens: Double Joy Bubble Tea.

Laat dat meiske stralen, met onze grappige, roze melkwinkel

Ook leuk om te maken voor kleine meiden, is onze lunchboxserie met een bakkerijtje en een melkwinkeltje in de vorm van respectievelijk een lunchbox en een melkpak. Bijna alle voorwerpjes maken de meisjes zelf. Dit is heel erg goed voor het zelfvertrouwen! Vooral de aardbeiroze melkwinkel vinden meiden erg leuk.

Wil jij betoverende cadeaus voor meisjes? Mis ze niet!

We hadden het net al over je prinsesje en veel meisjes vinden het fenomeen prinses heel fascinerend. Meisjes die ongeveer 12 jaar zijn, gaan daarom veel plezier beleven aan dit leuk gekleurde prinsessenkoetsje van Assepoester. Dit houten bouwpakket is behalve schattig ook leerzaam. Probeer het cadeau meisje de pompoenkoets eens!

Maak haar dag speciaal met onze meest geweldige cadeau voor een meisje!

Veel meisjes vinden lekker priegelen en fröbelen heerlijk. Voor de wat oudere meisjes hebben we daarom een serie mini-miniatuurhuisjes in houten bouwpakketten. Schattige, gedetailleerde tafereeltjes variërend tussen keukentjes, kamertjes of badkamertjes. Een van de leukste uit deze serie is de kinderkamer met trommel, speelgoed en een schattige teddybeer.

Verjaardag! Verwen haar met unieke cadeaus voor meisjes die ze nooit zal vergeten …

Soms weet je nog precies, zelfs lang geleden, van wie je iets hebt gehad. Niet met een computerspelletje, maar met een voorwerp wel. En zeker als je het zelf gemaakt hebt. En al helemaal als het echt werkt, zoals ons zelfbouw muziekdoosje Sweet Heart-Happy Birthday!

Stop met zoeken! Hier vind je exclusieve cadeaus voor elk meisje!

Als je nu een houten bouwpakket zoekt met nét even wat meer chique uitstraling, dan neem je een bouwwerkje onder een stolp. Behalve chic, is het ook handig, want het is meteen stofvrij en beschermd tegen stoten. Geef dan een schattig DIY-muziekdoosje in roze tinten: For My Dear.

Draag bij aan haar geluk! Ontdek onze magische meisjescadeaus

Liever geen roze? Dan hebben we nog heel wat schattige muziekdoosjes in andere tinten in mooie houten knutselpakketten voor kinderen. Voor op het nachtkastje bijvoorbeeld, hebben we dit geweldige toppertje in blauw en paars met magische eenhoorns. Lekker in slaap vallen bij het lieve muziekje met de Starry Night Music Box.

Klaar om te verrassen? Ontdek het perfecte tiener cadeau meisje hier!

Qua moeilijkheidsgraad hebben we voor tienermeisjes ook erg fijne uitdagingen. Bij zo'n houten bouwpakket voor tienermeisjes zitten wat kleinere onderdelen en het zijn ook meer puzzelstukjes dan de voorgaande constructiesets. Het resultaat is dan een erg sierlijk bewerkte, echt werkende draaimolen met bewegende paardjes de Romantic Carousel Dream Version.

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!