De complete gids voor cadeaus voor meisjes

Wat zeg je? Bouwpakketten zijn toch voor jongens? Echt niet! Toegegeven bouwpakketten waren vroeger voornamelijk voor de mannen onder ons, maar dat is allang verleden tijd! We hebben tientallen geweldige bouwpakketten voor meisjes. Lekker fröbelen en knutselen, helemaal hot voor meiden.

Lieve cadeaus voor meisjes

Voor de kleinste meisjes hebben we een meisjes cadeau in de vorm van bloempotten. Supercute en lekkere grote puzzelstukken. Of wat dacht je van prinsessenkoetsjes mét strikjes en hartjes? Ze komen rechtstreeks uit beroemde sprookjes. We hebben ook een superleuk cadeau voor meisjes: muziekspeeldozen met lekker knallende kleurtjes. Zijn ze nog te moeilijk? Maak het dan gezellig samen. Qualitytime!

YES! Hét cadeau voor een tiener meisje

Gun je je tiener eens een paar uurtjes rust van haar smartphone? Geef haar dan een cadeau voor meisjes omhanden waar ze zich volledig op kan concentreren. En eigen creativiteit ontplooien kan ook nog bij deze bouwpakketten in de vorm van tafereeltjes van miniatuurhuisjes, miniatuurrestaurantjes en miniatuurwinkeltjes. Of wat dacht je van book nooks als cadeau voor een tiener meisje? We hebben het uiteraard over de rage van de eeuw: tafereeltjes tussen je boeken!

Een stoer cadeau voor een meisje

Sommige meiden houden nu eenmaal niet van roze en strikjes. Voor hen hebben we superstoere cadeaus voor meisjes. De jongere meisjes doe je vast een plezier met een beest, van steigerende paarden tot zeepaarden, we hebben het allemaal. Wat oudere stoere meiden? Daarvoor hebben we meerdere cadeaus voor tiener meisjes. We hebben statische muziekinstrumenten of gave bouwpakketten van van vintage-voorwerpen waarvan sommige echt werken en bijvoorbeeld mechanische klokken, sieradendoosjes of kluisjes.

Die laatste zijn ook voor jongens gaaf. Voor cadeaus voor jongens hebben we een aparte blog geschreven vol met ideetjes. En in deze blog lees je nog meer algemene cadeautips. Kom je er niet uit? Stuur ons gerust een mailtje voor de leukste ideeën!

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe (nooit meer dan eens per maand) sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!