Houten bouwpakketten zijn echt het leukste cadeau voor volwassenen

Bij 99% van onze bouwpakketten van hout druk je onderdelen uit platen hout en schuif je deze zonder lijm in elkaar. Meestal zijn ze naturelkleurig, maar ook hebben we al voorgekleurde supertrendy decoratief. Zo'n creatief volwassen cadeau vind je bijvoorbeeld in onze romantische muurklok die echt werkt, de Romantic Notes Wall Clock.

Zin in opwinding? Dat vind je bij opwindbare bouwpakketten volwassen cadeau

Alles is tegenwoordig digitaal bestuurd, hartstikke handig, maar dat kan niet op tegen de nostalgie van vroeger. Toen draaide je een opwindsleutel een paar keer om en het voorwerp begon te bewegen. Combineer je kindertijd met een droom van de echt rijdende Harley Davidson, het stoerste cadeau voor volwassenen.

Waanzinnig leuk cadeau voor volwassenen, een book nook!

Wil je nu eens origineel uit de bus komen? Geef dan eens iets cadeau om in de boekenkast te zetten. Nee, geen boek, maar een book nook. Een 3D-puzzel van een miniatuur tafereeltje dat diepte geeft aan een boekenplank. Een DIY bouwpakket van hout als volwassen cadeau? Schenk de bibliotheek van Shakespeare!

Gedetailleerde cadeaus volwassenen, miniatuurhuisjes als eyecatchers

Duh, ik ga toch geen poppenhuis cadeau geven? Heb je geen volwassene cadeau-ideeën? Nou, miniatuurtafereeltjes zijn scènes die tot de verbeelding spreken, zoals bij een treinenbaan, maar het zijn geen poppenhuizen om mee te spelen. Er zitten geen poppen bij. Het gaat om de tientallen waarheidsgetrouwe details om zelf te maken, zoals deze bakkerij.

Muziekdoosjes als cadeau volwassenen, lekker vintage!

En toch, hè, er gaat niets boven een leuk antiek ogend voorwerpje in je kamer. Dat moderne drieluik bekijk je een keer en dan is het klaar. Maar een intrigerend ding dat beweegt en waar muziek uit komt? Dat wil iedereen een keer proberen. Dus een volwassen cadeau? Kijk eens naar onze Secret Garden.

Technische bouwpakketten, hét volwassen cadeau

Wil je modelbouw naar een hoger level tillen omdat je de ontvanger een heerlijke uitdaging gunt, denk dan eens aan onze houten bouwpakketten waar elektronica in zit. Dus bouwsets met licht, geluid en beweging. Wij denken dat onze kermisattracties, insecten of flipperkast de beste cadeaus voor volwassenen zijn.

Sorry, hebben we het nu te moeilijk voor je gemaakt qua keuze? Wat je ook kiest, je weet zeker dat je het origineelste cadeau voor volwassenen hebt gegeven!

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!