5 geheimen die je niet wist over cadeautjes voor volwassenen

  1. Ga eens onverwacht op bezoek, wedden dat jouw superleuke cadeautje volwassenen van vorig jaar, waar je zo je best voor had gedaan en je schoenzolen voor versleten had, niet meer op dat kastje staat?
  2. Of ken je dit? Kom je een vriendin tegen, maar… die oorbellen en die sjaal die ken je toch? Uitbundig geef je een compliment, zegt ze: “Ja, die heb ik van Manon gehad, zij droeg het toch niet.” Nou, Manon kun je ook van je lijst strepen om nog eens een leuk cadeautje voor volwassenen aan te geven.
  3. En kon je ook wel door de grond zakken toen een vriend lekker bot zei: “O ja, leuk hoor, bierglazen. Nou, laat ik die nou net al wél hebben.” En dat zijn vriendin aanvulde: “We hebben eigenlijk alleen Merk-X-glazen.” Weer een paar tientjes down the drain.
  4. En wist je dat kinderachtige mokken, mankini's en seksgerelateerde cadeautjes voor volwassenen, heel erg laag op de waarderingslijst scoren? Ook van die gadgets die met een paar weken kapot zijn, helpen niet, zoals baarddrogers, creditcard multitools en piano-wc-matten.
  5. Maar weet je wat wél gewaardeerd wordt? Uitdagende, duurzame en creatieve cadeautjes voor volwassenen! En laten wij er daar nou net honderden van hebben!

Het leukste duurzame cadeau voor volwassenen…

… zijn houten bouwpakketten die voor iedere volwassene goed te doen zijn. Met een paar uur heb je bijvoorbeeld een statisch voertuig, een bewegend mechanisch model of een echt werkende klok in elkaar gezet. Laat het kind weer naar boven komen en maak eigenhandig book nooks, muziekspeeldozen of prinsessenkoetsjes. Houd je meer van fröbelen, dan hebben we waanzinnig gedetailleerde miniatuurhuisjes, -restaurantjes en -winkeltjes als cadeautjes voor volwassenen. Sla je slag en vind het leukste cadeau voor volwassenen bij ons!

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!