Ook moet je niet denken aan van die puzzelstukken zoals bij een 2D-puzzel. Bovendien zijn ze niet van karton, maar van hout. Met een 3D-puzzel van hout bouw je bijvoorbeeld voertuigen: statische voertuigen, engineering voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen.

Maar niet alleen dat. Deze houten knutselpakketten zijn enorm veelzijdig. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het wel in ons assortiment. En doordat de onderwerpen zo veelzijdig zijn, is er voor elk wat wils.

We hebben zowel knutselpakketten kinderen als volwassenen, typerend mannelijke of vrouwelijke 3D-puzzels en voor gevorderden en voor beginners. Denk maar aan dieren. Dus of je nu een doorgewinterde puzzelliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe hobby, onze collectie 3D-puzzels van hout biedt een unieke en boeiende ervaring.

5 Belangrijke redenen waarom je een 3D-puzzel móét maken

De allerbelangrijkste reden is natuurlijk dat het gewoon heel erg leuk is om te doen. Onder je handen zie jij je bouwwerk groeien met ieder puzzelstukje dat je in een ander puzzelstukje klikt. Deze unieke puzzels bestaan uit meerdere laagjes houten die je stap voor stap in elkaar zet.

Je creëert zo een driedimensionaal meesterwerk. Nog een belangrijke reden is dat je ervan ontspant, even een stukje tijd voor jezelf. Ook fijn is dat je oog-hand-coördinatie verbetert. En natuurlijk verfraai je je interieur ermee, verzamel bijvoorbeeld onze miniatuur muziekinstrumenten!

Veilige houten 3D-puzzels gegarandeerd EU-gecertificeerd

Waarmee ga jij een 3D-puzzel van hout maken? Voornamelijk van triplex. Triplex is drie plakken fineer kruislings over elkaar gelijmd waardoor je een stevige plaat hout krijgt. Wist je dat er van een boom wel 100m2 fineer gewonnen kan worden? De rest van de boom wordt ook gebruikt voor van alles.

Hiermee is hout erg milieuvriendelijk en worden weer steeds meer gebouwen van hout gemaakt. Wij hebben ook veel mooie 3D-puzzels van hout over bijzondere architectuur. Je vindt bij ons bijna alle beroemde gebouwen ter wereld. Natuurlijk de Eiffeltoren, maar ook de toren van Pisa en de Towerbridge.

Gebruiksvriendelijke DIY 3D-puzzel van hout

Hoe maak je zo'n houten 3D-puzzel? Je krijgt uiteraard om te beginnen een duidelijke bouwtekening. Hierop zie je dat de puzzelstukjes genummerd zijn. Op de triplexplaten vind je die nummers terug. Druk per stap een onderdeel uit de plaat, je mag ook de vasthoudpunten doorsnijden.

Schuur eventueel wat braampjes weg met het bijgeleverde schuurpapier. Nu schuif, klik en druk je de stukken met pen-en-gatverbindingen in elkaar. Je kunt zo horizontaal, verticaal en diagonaal bouwen. De onderdelen hebben van allerlei vormen die nodig zijn om jou DIY-project van hout te bouwen. Zo hebben bijvoorbeeld onze bloemen stukjes in de vorm van bloemblaadjes.

Luxe houten 3D-puzzels voor chique decoratie

Door het lasertijdperk is er een wereld van mogelijkheden opengegaan. Waar vroeger heel fijn houtsnijwerk onbetaalbaar was, staat het tegenwoordig iedereen tot zijn beschikking vanwege de budgetvriendelijke prijzen. Is het minder mooi? Nou, we vinden van niet. De schitterende krullen en versiersels op onze 3D-puzzels van hout zijn prachtig!

Bekijk ons opbergkluisje maar eens, of de kalenders. Is het minder ambachtelijk? Nou, wij denken van niet. Immers jij gaat het zelf helemaal in elkaar zetten. Weet je trouwens al waar je het gaat neerzetten? Om het stofvrij te houden hebben we transparante vitrines voor jou.

3D-puzzels van hout de laatste trend!

Het is tegenwoordig veel belangrijker dan vroeger om je interieur in een stijl te houden. Gelukkig voor de houten 3D-puzzel is blank hout weer de trend. Dat mag zowel in een landelijke inrichting als in een Scandinavisch interieur.

Maar ook in de industriële stijl houden we van robuust en natuurlijk passen al onze replica's in een retro-design. Heb je een klassieke woonstijl? Ook daarin passen onze 3D-puzzels. Bohemian of romantisch? Waar passen bijvoorbeeld onze warrior beasts niet?

Ontdek vandaag nog de fascinerende wereld van onze houten 3D-puzzels en laat je verbeelding de vrije loop!

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!