Dé 3 trends over sinterklaas cadeaus voor volwassenen

Bij een sinterklaas cadeau volwassenen denken we meestal aan kleine sinterklaas cadeautjes. Ze moeten in ieder geval vooral leuk zijn. Nu is het in deze digitale gadgetwereld niet makkelijk om bijvoorbeeld goedkope sinterklaas cadeaus te vinden. Goedkope gadgets zijn vaak duurkoop en waar maak je iemand nu tegenwoordig nog blij mee? Wij geven je dé drie trends van sinterklaas cadeaus volwassenen die in de mode zijn.

  1. Leuke sinterklaas cadeaus volwassenen moeten verrassend en origineel zijn.
  2. Actieve cadeautjes sinterklaas zijn trendy.
  3. Duurzame sinterklaas cadeaus zijn hot!

Goed nieuws, onze bouwpakketten hebben het allemaal!

En dat hebben wij dus allemaal voor de hulpsinterklazen in de vorm van onze bouwpakketten.
Verrassend? Zeker weten dat een bouwpakket een originele en positieve verrassing is, dus, check.
Actief? Jazeker, eindelijk weer lekker bezig zijn met je handen en zelf iets knutselen in plaats van te bankhangen met je smartphone. Dus, check.
Duurzaam? Absoluut, de meeste van onze bouwpakketten van ROKR zijn 99% van hout, hét duurzame en vernieuwbare bouwmateriaal van de toekomst. Check!

Welke van onze bouwpakketten zijn leuke sinterklaas cadeaus volwassenen?

Nou, allemaal! Het ligt uiteraard aan het budget van de hulpsinterklazen. De laatste jaren gaf de gemiddelde hulpsinterklaas zoveel euro uit aan sinterklaas cadeautjes volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek, dat de hulpklaas voor dat geld bij ons terecht kan voor tussen de één en tien leuke sinterklaas cadeautjes tegelijk! Verder hebben we voor elk wat wils. Voor fröbelaars die van in het miniatuur werken houden, hebben we miniatuurhuisjes, -restaurantjes en -winkeltjes. Voor de meer technische bouwers hebben we allerlei goedkope sinterklaas cadeaus volwassenen, van auto's tot vliegtuigen, van klokken tot muziekspeeldozen en van statische tot bewegende modellen.

Kortom hulpsinterklazen, snuffel door ons assortiment en ga verrassend duurzame, trendy en actieve bouwpakketten in schoenen stoppen! Voor nog meer tips lees onze blog over surprise cadeautjes!

Weet je trouwens hoe oud Sinterklaas is? Lees het in de bonus hierna!

Bonus, hoe oud is Sint Nicolaas?

We weten dat sinterklaas oud is, hij heeft een baard van hier tot Tokyo. Maar hoe oud is hij eigenlijk echt? Al achthonderd jaar! In de 13e eeuw al was er een heilige Sint Nicolaas die op scholen ijverige kinderen beloonde en luie streng toesprak. Een eeuw later was de traditie veranderd en was er een optocht waarin kinderen verkleed liepen en claescoeck en geld kregen van de toeschouwers. Later werd dit geld in kinderschoenen gestopt, we zien dit nog terug in de chocolademunten.

Weer een paar eeuwen later had het feest zich ontwikkeld tot een soort speeddaten. Een vrijgezelle jongeman gaf een speculaaspop aan het meisje dat hij wel zag zitten. Deze sinterklaasfeesten ontaardden vaak in wilde feesten en mochten in de 17e eeuw niet meer. Op je schoen zetten en sinterklaaszoetigheid verkopen stond een boete!
Eind 18e eeuw werd er bewust voor gekozen de oudste vorm van Sint Nicolaas weer terug te halen bij het opvoeden. Het prijzen van het brave kind en het straffen van het stoute kind. Midden 1800 gingen volwassenen zich verkleden als Sinterklaas die tot op dan een onzichtbaar figuur was geweest. Na de Tweede Wereldoorlog kwam het feest met de surpriseavond in zwang. Kinderen kregen door familie zelfgemaakte cadeautjes. Daarna werd het commercieel en digitaal tot voor een paar jaar. En nu, nu is het weer trendy om zelfmaakbare cadeaus zoals bouwpakketten te geven. En zo komt alles altijd weer terug in de mode.

Robotime Nederland nieuwsbrief

Af en toe sturen wij een nieuwsbrief over bijvoorbeeld nieuwe producten. Vind je het leuk deze te ontvangen? Laat dan je e-mail adres achter. Je kunt je altijd weer eenvoudig uitschrijven!